HELP!! Niet ongesteld, niet zwanger wel (menstruatie)buikkrampen

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik zit de laatste tijd een beetje met een probleem.
    Ik ben een meid van 25 en ik en mijn vriend willen nu graag een kindje. Ik dacht een goede voorbereiding, vorig jaar aug. gestopt met mijn pil na 4 jaar slikken. Ik had een regelmatige cyclus. Afgelopen mei zijn we begonnen met zwanger te worden. Enja... 1 week overtijd. Je denkt gelijk..in 1x raak! Maar de test gaf negatief, ik dacht miss nog te vroeg een week later nog steeds niet ongi en weer een neg.test.
    Uiteindelijk na heel veel testen en een huisartsbezoek op 6 augustus ongesteld geworden. Nu is het 8 November en ben ik vanaf 6 augustus niet meer ongesteld geworden. šŸ™ ook nu weer neg. testen. Nu sinds 2 weken heb ik buikkrampen (net alsof ik ongesteld moet worden) maar er komt steeds niets...Zijn er damens die dit herkennen? Hoe is het bij jullie afgelopen???
    Help!! Alvast bedankt!

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    hallo, ik heb anderhalf jaar aan de pil gezeten en ik moest 1 sep ongesteld worden ik heb nergens last van geen pijnlijke borsten geen honger of misselijkheis gevoel alleen dat me buik een beetje opgezet is
    ik zou graag willen weten wat dit inhoud

    gr

    Reageer
    #4

    ik ben ook al een 8 maand gestopt met de pil en had erna altijd een regelmatige cyclus. Sinds drie maanden heb ik geen menstruatie meer gehad. Ook een zwangerschapstest laten doen en die was negatief. Heb wel klachten die horen bij menstruatie, zelfs wanneer ik deze zou moeten hebben maar helaas niets ... zeer frusterend dus begrijp jouw frustratie ook

    Reageer
    #5

    Ik heb ditzelfde aan de hand. Al sinds dec 2016 gestopt met pil daarna regelmatig ongesteld! Nu eind aug 2017 al sinds begin juli niet meer ongesteld geweest. Maar wel buikkrampen zoals ik die heb als ik ongesteld ben en lage rugpijn. Al 3 testen gedaan ook bij de huisarts alle 3 negatief. Dokter raad aan om nog enkele weken af te wachten.. Hoe is dit uiteindelijk bij jullie verder afgelopen?

    Reageer
    #6

    Ik ben nu een week overtijd, en heb al 1,5 week last van mn borsten, onderrug, en een opgeblazen gevoel in mijn onderbuik. Vandaag voelde het echt als kramp (1,5 week geleden ook 1x gevoeld)
    5 dagen geleden een test gedaan (een test die je eigenlijk al 4 dagen voor je NOD kan doen..). Ik was toen twee dagen overtijd. De test was negatief.
    Die dag 1 tampon gebruikt door wat bruin met helderrood bloedverlies, maar die kwam er bijna weer schoon uit.
    Afgelopen dagen nog 2x een beetje helderrood bloedverlies gehad bij afgeven, maar verder dus niets.
    Morgen weer een test doen.. ik denk zelf dat ik niet zwanger ben (gevoel), maar waarom blijft mijn ongesteldheid zo lang weg?? Wie herkent zich hierin?

    Reageer
    #7

    @Anoniem1: een beetje een late reactie. Maar ik herken het helemaal!! Ik heb al een paar weken last van kramp, een opgeblazen gevoel en het gevoel of ik bijna ongesteld moet worden. Ik ben nu al twee weken over tijd en ik kan eigenlijk niet zwanger zijn. Ik had ook wat rood/bruin bloedverlies. Hoe is het bij jou afgelopen???

    Reageer
    #8

    Dag meisjes,

    zit met hetzelfde probleem ?

    Ben al een jaar gestopt met de pil.. onregelmatige cyclus gehad in de eerste maanden. Nu de laatste 5 maand een cyclus van 30-32 dagen.

    Mijn laatste menstruatie was op 6/1 en ben nog steeds niet ongesteld. Dag na mn nod een testje gedaan, maar negatief. Vandaag toch nog gewaagd om n testje te doen en alweer negatief.

    Heb al 2weken aan stuk allerlei klachten: hoofdpijn, pijnlijke borsten, draaierig, buikpijn tot aan mijn liezen.. humeurwisselingen en huilen om niks is het ergste..

    We zijn onlangs verhuisd naar Malta en om een afspraak te krijgen bij een dokter, zit je weken verder..

    Ben radeloos..

    Hoe is het bij jullie verder verlopen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9
    • Ik ben ook geenĀ  2 maanden ongesteld geworden dus ik vind het zelfs ook vreemd

     

    Reageer
    #10

    @Griƫtte als je ook de pil hebt gebruikt: die onderdrukt je eisprong, bevordert een toestand van oestrogeendominantie en zorgt voor verliezen aan vitaminen en mineralen, waaronder zink. Dit alles kan klachten geven en herstelt zich niet zomaar vanzelf. In het algemeen kan een onregelmatige cyclus te maken hebben met insulineresistentie en oestrogeendominantie. Zoek maar eens op.

    Reageer
    #11

    Hallo dames

    na het stoppen van de pil heb ik 3 maanden een normale cyclus gehad nu ineens niet ongesteld geworden 12 dagen overtijd! 3 Zwangerschapstesten gedaan alle 3 negatief maar heb wel het gevoel zwanger te zijn opgeblazen gevoel en extreem vermoeid. Wie herkent dit en bleek toch zwanger te zijn? Moet ik weer een paar dagen later een test doen?

    Reageer
    #12

    Misschien omdat je zo hard hoopt op een zwangerschap, dat jouw lichaam helemaal in de war is?

    Maar ik heb dus net hetzelfde. Ik neem geen pil, niet zwanger, maar toch 10 dagen overtijd. (Ik ben ook niet aan het proberen voor zwanger te geraken. Ik heb 2 kinderen en daar blijft het bij.) Geen idee wat er aan de hand is...

    Reageer
    #13

    Als je niet zwanger bent, zouden er twee dingen kunen spelen.
    Je menstruaties zijn dus toch onregelmatig of je hebt een cyste op een eierstok die de klachten veroorzaakt en waardoor je menstruatie uitblijft. Ga naar de huisarts als de klachten aanhouden en je menstruatie verder uitblijft

    Reageer
Reageer op: HELP!! Niet ongesteld, niet zwanger wel (menstruatie)buikkrampen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief