Vagina langs eikel met sperma?

  • #1

    Goedemiddag ,

    Ik heb een vraag 2 dagen terug was ik romantisch aan t doen met mijn vriend. En lag ik op hem en wreef ik mijn vagina steeds langs zijn eikel en is daarna klaargekomen en was veel slijm en beetje sperma bij me vagina. Ben direct gaan opstaan en handdoek gepakt en me vagina schoongemaakt. Minder dan 10 minuten ben ik naar de douch gegaan en al dat viezigheid weggewassen. Minder kans van een zwangerschap toch?

    Reageer
    #2

    Ja veel minder kans.

    Reageer
    #3

    hallo,

    ik was samen met een jongen en hebben veel dingen gedaan samen (verdergaan) dus is hij daarna klaargekomen naa enkele minuten gingen we stoppen Daarna gingen wij het doen (na 1/2uur) maar hij ging alleen met zijn eikel proberen er in te gaan maar is hem niet gelukt omdat het te strak zat en we hebben het niet veilig gedaan, maar nou is mijn vraag kan ik dan zwanger raken? Hij is niet klaargekomen in mij alleen daar voor toen ik dingen bij hem deed maar hij had daarvoor wel zn pennis schoongemaakt met servetje, ik he. Geen pil ingenomen hoop dat ik niet zwanger ben, alvast bedankt graag een snelle reactie.

    Reageer
    #4

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Het zou kunnen, dat er nog sperma in zijn urinebuis zat, aks hij niet eerst is gaan plassen.  Dan zou er eventueel met voorvocht sperma in je vagina terecht gekomen kunnen zijn. Ik moet er dan wel bij zeggen dat de kans wel heel erg klein is.

    Reageer
    #5

    nee hij is daarna niet gaan plassen, maar dus ik hoef me er niet druk om te maken?

    Reageer
    #6

    Zoals ik al schreef:  De kans is echt heel erg klein...bijna nihil=0

    Reageer
Reageer op: Vagina langs eikel met sperma?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief