menstruatie uitstellen, start met de pil

 • #1

  Hallo, ik zou graag beginnen met de pil en ga binnen een week op vakantie. Ik ging normaal mijn maandstonden krijgen deze week ( de week voor de vakantie), maar ze zijn te laat dus zal ik ze krijgen op vakantie. AlS ik nu (maandag, een week voor de vakantie) begin met de pil zorgt deze er dan voor dat ik mijn regels niet zal krijgen op vakantie (binnen een week). De eirsprong wordt tegen gehouden met de pil, maar als ik mijn cyclus bekijk is dus deze waarschijnlijk al geweest. Mijn vraag is dus zal ik mijn regels dan wel krijgen of niet op vakantie als ik de pil begin te slikken ook al is de eirsprong wel al geweest?

  Reageer
  #2

  Als je geluk hebt, kun je het nog uitstellen als je nu begint met de pil te nemen.
  Er wordt aangeraden om twee weken van te voren te beginnen, als je je menstruatie wilt uitstellen.

  Hou er wel rekening mee dat je de eerst 7 dagen NIET beschermd bent, als je nu begint,gebruik dus aanvullende anticonceptie tot je de pil 7 dagen achter elkaar correct hebt geslikt.

  Reageer
Reageer op: menstruatie uitstellen, start met de pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief