Nasleep perforatie spiraal

  • #1

    Hallo,

    Eind januari was er een mirena spiraal bij mij geplaatst. Ditzelfde weekend heeft de spiraal mijn baarmoeder geperforeerd en is aan de wandel gegaan in mijn buikholte. Begin februari ben ik dan ook direct geopereerd om de spiraal uit mijn buikholte te verwijderen.

    Vlak na de operatie begon ik steken te krijgen in mijn onderbuik, voor mijn gevoel zitten deze steken ook echt ter hoogte van mijn baarmoeder. Nu 3 maanden later nemen deze steken nog niet af en beïnvloeden mijn dagelijks leven. Ik heb inmiddels wat onderzoeken gehad bij de gynaecoloog (inwendige echo, bloedonderzoek, etc) en ben pas doorverwezen naar de chirurg voor verdere onderzoeken (uitwendige echo van de gehele buik, bloed onderzoek, urine onderzoek). Maar nergens komt er iets uit en niemand lijkt ook meer te weten wat ze met mijn klachten aan moeten.

    Ik weet dat er niet veel mensen zijn waarbij een perforatie op deze manier gebeurt, maar ik vroeg mij toch af of er mensen zijn die dit hebben gehad en ook een dergelijke nasleep hebben? En zo ja of zij er ooit achter zijn gekomen waar de steken/pijn vandaan komt.

    Reageer
Reageer op: Nasleep perforatie spiraal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief