De pil en Coïtus interruptus

 • #1

  Nog even terug op mijn vorige bericht.

  mijn vriend wil geen condoom om, omdat hij dan nauwelijks klaarkomt. en ik vind het niks als hij in me klaar komt zonder condoom, ik voel me dan niet veilig zeg maar. daarom hebben we voor de combinatie De pil en Coïtus interruptus gekozen.

  Maar ik vind het eigenlijk dat hij een condoom om moet. ik heb al ultra dunne condooms gekocht maar hij voelde geen verschil :S:S

  Gr. Marlin

  Reactie
  #2

  jij bent je eigen baas lijkt mij, het is jouw lichaam.
  gewoon zeggen : met condoom of anders maar niet!
  halfslachtig gedoe heb je niets aan.
  Brenda

  Reactie
  #3

  Goed zo Brenda! We leven niet meer in het stenen tijdperk!

  Vrouwen hebben recht van spreken en condooms zijn gewoon de beste en veiligste oplossing.

  Als hij voor zoiets precairs geen rekening wil houden met jouw standpunt: d`eruit met de vent! Die komt er niet meer in!

  Reactie
  #4

  Coïtus interruptus (voor het zingen de kerk uit)
  Bij coïtus interruptus wordt de geslachtsgemeenschap onderbroken op het moment dat de man de zaadlozing voelt aankomen. Hij trekt snel zijn penis terug uit de vagina en zorgt dat de zaadlozing buiten de vagina plaatsvindt. Deze methode is zeer onbetrouwbaar.

  Ten eerste moet de man erg oplettend zijn en veel zelfdiscipline opbrengen om net voor het hoogtepunt, de geslachtsgemeenschap te onderbreken. Ten tweede komt er voor de zaadlozing al wat voorvocht uit de penis. Dit voorvocht kan al zeer veel levende zaadcellen bevatten. Uit onderzoek is gebleken dat van alle honderd vrouwen die gedurende één jaar deze methode toepassen er 6 tot 47 zwanger worden.

  Reactie
Reageer op: De pil en Coïtus interruptus
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief