De pil bijwerkingen

Online ZorgZus
 • #1

  Beste

  Ik ben sinds vorige maand overgestapt naar de Louise pil en ben dus nu aan mijn eerste week van mijn tweede maand bezig. In het begin van mijn eerste maand voelde ik me zeer misselijk maar dat ging na een dag direct over, maar nu voel ik me de laatste tijd lichtjes misselijk en heb ik krampen in mijn buik, ik denk dat dat iets met mijn darmen is maar ik ben niet zeker. Ook heb ik een beetje een opgeblazen gevoel daar en uiteraard wat vocht (gewichtstoename). Is dat normaal? Ik had mijn huisarts gebeld en ze zei kortaf dat die pil zeer goed is en dat ik bij meer klachten maar eens langs moest gaan.
  Is het gewoon omdat mijn lichaam er nog moet aan wennen dat ik me zo voel? En ik wil nog zeggen dat ik drie weken geleden (de week nadien had ik mijn ontrekkingsbloeding) seks had met mijn vriend, eerst met condoom maar nadien toch zonder, hij is niet in mij klaargekomen. Ik heb de pil elke dag trouw op tijd geslikt, maar zou er toch een kans zijn dat ik zwanger ben? Ik ben altijd paranoïde op dat vlak zelfs als ik alles goed heb gedaan. Die klachten liggen gewoon aan de pil en niet aan een zwangerschap?

  Alvast zeer bedankt!

  Reageer
  #2

  Een zwangerschap is dan toch wel zeer onwaarschijnlijk. Het kan ook gewoon een virus zijn waar je last van hebt, of stress/spanningen. Van de pil zou het eigenlijk niet meer moeten zijn

  Reageer
  #3

  Dankuwel voor uw snelle antwoord!

  Reageer
Reageer op: De pil bijwerkingen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief