Toch zwanger?

  • #1

    Ik heb een aantal maanden terug onveilig seks gehad tijdens mijn eerste keer. Dit was via een feestje en kende die gozer totaal niet. Beide punten zijn achteraf gezien erg dom. (Ik slik wel de pil) Anyhow, ik ben wel gewoon ongesteld geweest, alleen lijkt het toch of ik dikker word + mijn menstruaties zijn niet perse hetzelfde als voorheen. Het is veel slijmeriger/lichter dan voor mijn eerste keer.

    Nu denk ik meer aan een wat hevigere spotting als ik naar die menstruaties terug kijk. Het zal ongeveer 15 weken terug zijn.

    Nu heb ik verder geen symptomen gehad wat op een zwangerschap kunnen duiden. Heb af en toe wel links of rechts onder in mijn buik steken en ik heb momenteel een vaste fwb en vaak als ik seks heb gehad heb ik buikpijn. Verder voel ik mij heel snel vol en heb ik een opgeblazen buik/gevoel.

    Reageer
    #2

    Als je bang bent toch zwanger te kunnen zijn , wat niet erg waarschijnlijk is als je de pil goed gebruikt, doe dan een zwangerschapstest

    Reageer
Reageer op: Toch zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief