Pil niet kunnen nemen

 • #1

  Hallo

  Vorige maand heb ik na lange tijd gemeenschap gehad. Ik heb toen mijn strip correct afgemaakt en tijdens de stopweek kreeg ik mijn "regels". Na de stopweek begon ik met een nieuwe strip. Ik heb toen 2-3 dagen de pil kunnen nemen. Mijn ouders wonen in een andere stad en ik ben vergeten mijn strip mee te nemen en had geen reserve. Dus al enkele dagen heb ik de pil niet kunnen nemen. Nu ging ik net naar het toilet en zag ik dat ik afscheiding begon te krijgen zoals in het begin van de stopweek. Heb ik nu weer mijn regels?
  Wat is het beste dat ik kan doen?

  Groetjes

  Reactie
  #2

  Het zal een bloeding zijn door de vergeten pillen. Z.s.m. dus weer met de pil verder gaan, maar er wel rekening mee houden dat je nu dus niet beschermd bent door de pil

  Reactie
  #3

  Moet ik de strip afmaken en beginnen met de pil die ik vandaag zou moeten innemen of ook de pillen die ik niet kon innemen?

  Reactie
  #4

  Je neemt zo snel mogelijk de laatst vergeten pil en de pil van vandaag. Dan de strip verder afmaken

  Reactie
  #5

  Morgen neem ik de laatste pil van de strip (behalve die ik niet kon innemen). Is er zelfs een kans dat ik zwanger kan zijn ondanks dat ik de pillen de vorige maand goed heb ingenomen. Ik heb ook al enkele maanden een allergie waar ik veel jeuk heb over het lichaam. Ik ben in behandeling bij een dermatoloog. Ik krijg dus ook jeuk aan de borsten. Ik merkte gisteren dat ik pukkels kreeg op mijn hals. Na het opzoeken stond er meteen al symptomen van zwangerschap. Ik denk dat ik het een beetje te ver zoek, maar ik zou toch zekerheid willen hebben.

  alvast bedankt

  Reactie
  #6

  Niemand kan je zo zeggen of je wel of niet zwanger bent. Daar zul je dan een test voor moeten doen

  Reactie
Reageer op: Pil niet kunnen nemen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief