Pil niet ingenomen

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo, ik heb een vraag. Ik zit in mijn 3e strip en heb 3 strips dus doorgeslikt zonder stopweek. Ik weet niet zeker of ik mijn pil gister heb ingenomen. doordat ik niet weet op welke dag ik met de strip ben begonnen, denk ik dat ik hem misschien van de verkeerde dag heb gepakt, want die van gister zit dus nog in de strip. Ik heb hem vandaag wel ingenomen, Wat moet ik nu doen? Kan ik gewoon nu een stopweek houden als ik hem gister wel ben vergeten en vandaag ingenomen? En welke dag moet ik dan weer slikken na stopweek? Alvast bedankt.

  Reageer
  #2

  Ik heb hem vandaag toch wel ook ingenomen. wat moet ik nu doen??

  Reageer
  #3

  Ik had gisteren een antwoord gegeven maar zie dat het niet is gepubliceerd. Excuus voor het ongemak.

  Omdat je de pil hebt doorgeslikt kun je gewoon een stopweek houden. Als je vandaag de laatste pil neemt, dan moet je volgende week maandag weer starten. Je bent en blijft gewoon beschermd

  Reageer
  #4

  Hallo, ik ben in de tweede week van mijn strip een pil vergeten. Ik heb toen zonder onderzoek de volgende dag deze pil zo snel mogelijk genomen. Ik heb daarna elke dag op ditzelfde tijdstip door geslikt en ga ik dus een dag langer door in plaats van toen 2 pillen op 1 dag geslikt). Ik kwam er later achter dat dit dus niet de bedoeling is en ik vraag me dus af of ik nog wel beschermd tegen zwangerschap ben.

  Reageer
Reageer op: Pil niet ingenomen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief