Klachten door pil?

  • #1

    Hi, ik heb een vraagje. Ongeveer een maand geleden kreeg ik last van licht in m'n hoofd. Daar was ik toen uiteindelijk voor naar de huisarts gegaan en die had gezegd dat ik verkeerd adem. Daarna had ik er geen last meer van (heb verder ook geen oefeningen gedaan). Op 17 juli (tijdens vakantie) kreeg ik ineens weer last van duizeligheid en misselijkheid wat daarna een licht gevoel in m'n hoofd werd. Na een week toch maar weer de huisarts gebeld (via het vakantiehuisje) en die had gezegd dat m'n bloeddruk waarschijnlijk te laag was.

    Vorige week had ik er amper nog last van maar sinds gisteren is het weer op komen dagen. Verder zit ik aan de pil en ben ik steeds vaker bang dat het daardoor komt.

    Mijn vraag is dus of mijn klachten in verband kan staan met de pil slikken? Of dat het echt ergens anders door komt?

    Reageer
    #2

    Nog even ter informatie: een jaar geleden ben ik bij de psycholoog geweest omdat ik al 3 jaar aan het struggelen was met dat ik lichamelijke klachten aan erge ziekten ging verbinden (ik was er dus bijna van overtuigd dat ik erge ziektes had).

     

    (ik ging pas na 3 jaar naar de psycholoog omdat ik het pas op het einde aan m'n ouders had gezegd dat ik hiermee worstelde).

    Reageer
    #3

    Ik denk niet dat het de pil is. Waarschijnlijk hyperventileer je door stress/spanningen

    Reageer
    #4

    Daar zat ik zelf ook over na te denken. Zou het handig zijn om daarvoor naar een fysiotherapeut oid te gaan?

    Reageer
    #5

    Dat zou je inderdaad kunnen doen. Ga voor ademhalingsoefeningen

    Reageer
    #6

    Ik heb ook besloten om nog maar 2 pilletjes te slikken en daarna ermee ga stoppen.

    Reageer
Reageer op: Klachten door pil?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief