Ongesteld na stoppen pil (stopweek pas gehad) zwanger?

 • #1

  Hallo,

  Ik heb op 2 juli m’n laatste pil genomen . Hierna zou ik mijn stopweek hebben. Ik heb toen onttrekkingsbloedingen gehad van 5 juli t/m 11 juli. Na mijn stopweek ben ik gestopt met de pil. Ik had eigenlijk op 9 juli weer moeten beginnen maar dit heb ik niet gedaan.

  Ik heb op 14 juli onbeschermde seks gehad. Ik heb vandaag een ovulatie en zwangerschapstest gedaan. De zwangerschapstest was negatief. De ovulatietest was positief (met vage lijnen, maar wel dezelfde kleur).

  Alleen nu bloed ik opeens weer (16 juli). Dit is geen soa want ik heb een soa test gedaan. Het kan ook geen innestelingsbloeding zijn, want ik heb voor 14 juli geen seks gehad (en 14 juli is dus te kort geleden dat dit een innestelingsbloeding zou kunnen zijn.)

  Ik heb dus de volgende vragen nu:
  - Kan het zijn dat dit nu al ZO snel een ‘echte’ ongesteldheid is, een week na mijn onttrekkingsbloedingen omdat ik gestopt ben met de pil?
  - Zo niet, wat zou deze bloeding dan kunnen zijn? (Het voelt en ziet eruit als menstruatie)
  - Als dit wel een menstruatie is, hoe kan mijn ovulatietest dan aangeven dat ik nu vruchtbaar ben? Dan zou ik toch pas over 1-2 weken vruchtbaar moeten zijn?

  Ik zou als het goed is ovuleren tussen 16 juli (vandaag) en 19 juli (zondag).

  Reactie
  #2

  Als je stopt met de pil kun je kun je onregelmatige bloedinben krijgen. Je lichaam moet even ontpillen

  Reactie
  #3

  Zwanger zou ik niet weten maar de pil ontregelt je eigen hormoonhuishouding en zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen, wat zich naderhand niet zomaar vanzelf herstelt. Zoek maar eens wat op over oestrogeendominantie.

  Reactie
Reageer op: Ongesteld na stoppen pil (stopweek pas gehad) zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief