Pil en diarree

  • #1

    Hallo

    Sinds donderdag heb ik terug de pil genomen na de stopweek. Vrijdag had ik de pil genomen op het normale uur en binnen de vier had ik wat diarree dus heb ik na wat wachten opnieuw een genomen uit de reserve strip. Vandaag in de ochtend had ik terug wat diarree. Ben ik nog beschermd of zou ik best nu met condoom?

    Reageer
    #2

    Het was dus niet binnen 4 uur na het innemen?

    Reageer
    #3

    dus donderdag ben ik gestart met mijn pil na mijn stopweek en vrijdag heb ik binnen de vier uur van de pil diarree gehad en een extra pil ingenomen van de reservestrip. Dan in de ochtend heb ik terug diarree gehad. Ik neem mijn pil altijd rond 18u. Na die diarree heb ik ze iets voor 20u ingenomen en deze morgen heb ik rond 8u terug diarree gehad.

    Reageer
    #4

    Dan is er niets aan de hand.

    Reageer
    #5

    Dus als ik diarree heb gehad binnen de vier van de pil en even later een nieuwe pil neem kan dit geen kwaad. En na zoveel uur een beetje diarree ook niet. Maar als ik het twee dagen later terug wat heb? En Later dan vier uur van het nemen van de pil kan geen kwaad?

    Reageer
    #6

    Diarree heeft alleen invloed op de werking van de in de eerste week van de strip en de derde week van de strip, als dat BINNEN 4 uur na inname van de pil is. Als je vervolgens na de diarree zo snel mogelijk een nieuwe pil neemt, is er niets aan de hand en ben je beschermd

    Reageer
    #7

    Hoe vaak mag je een reserve pil innemen? Want heb nu weer diarree gehad

    Reageer
    #8

    Het was binnen de vier uur van het nemen van de pil. Denk dat het de laatste keer was dat ik seks had was woensdag. Als ik een reserve pil neem ben ik dan nog veilig of best vrijen met condoom? Kan dat kwaad meerdere keren per maand een reserve pil nemen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Wanneer heb je ze de laatste keer genomen?

    Reageer
    #10

    Ben nog even aan het wachten tot de diarree over is. Heb ze genomen iets na 18u

    Reageer
    #11

    Wat moet ik nu best doen?

    Reageer
    #12

    Je moet de reservepil in ieder geval binnen 12 uur na de laatste pil nemen

    Reageer
    #13

    Ik had de pil binnen de 12 uur ingenomen na de diarree.

    hoe vaak mag je eigenlijk een reservepil innemen? En ben je dan nog altijd beschermd?

    Reageer
    #14

    Je moet de reservepil in ieder geval binnen 12 uur na de laatste pil nemen en niet binnen 12 uur na de diarree. Want als de diarree 4 uur na het innemen van de pil was,  dan ben je dus te laat en dus niet meer beschermd, behalve als het in week twee van de strip is.

    Reageer
    #15

    nee ik heb het dan verkeerd gezegd. Ik had de pil genomen om 18u en rond 21 felle diarree en rond 22:30 een nieuwe pil.

    Reageer
Reageer op: Pil en diarree


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief