Bang

  • #1

    Hoi, ik heb veel twijfels namelijk:

    Ik slik de pil al zo een 9 maanden maar ik was voor ongeveer een maand gestopt. Ik kreeg paar druppels bloed en ben die dag begonnen weer met de pil die nam ik om 20:00 ongeveer. Daarna had ik geen bloeding meer opeens maar de dag erna had ik wel weer bloeding, dag erna nam ik de pil om 22:00 ongeveer, maar ik heb de dagen erna soms de pil ook 00:00 genomen, dus niet altijd het zelfde tijd stip maar om 20:00/22:00/00:00,.. nu heb ik gisteren seks gehad en is hij in me klaargekomen, de pil had ik erna ook weer om 23:00 ongeveer geslikt. Daarna kreeg ik ook wat bloedingen maar ik had gelezen dat de bloeding door de pil kan komen. Maar heb ik kans op zwangerschap? Maken die tijden veel uit?

    Reageer
    #2

    Die tijden maken verder niets uit.

    Reageer
    #3

    mooi maar ik ben toch bang dat ik de dag van het pil nemen niet ongesteld was, het waren echt een paar druppels en ik nam meteen de pil. Ben ik wel beschermend ?

    Reageer
    #4

    Je bent nu gewoon beschermd

    Reageer
    #5

    Dus het maakt niet uit dat ik paar druppels had en toen de pil slikte en daarna voor een dag niks had en dag daarna wel bloed ?

    Reageer
    #6

    Dat is op zich geen probleem. Je hebt de eerste paar dagen geen seks gehad.

    Reageer
Reageer op: Bang


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief