BELANGRIJK? Pil, symptomen, wat si er aan de hand?

 • #1

  Hey!

  Geen idee of dit hier hoort maar omdat ik harde stress heb stel ik de vraag hier eventjes..

  ik neem al 2 jaar en zoveel de pil (Dienobel). Ik vergeet ze nooit en bij lopende diarree gevallen neem ik er eentje extra in (al eens ebeurd) en dit telkens om 9u (soms 30min voor of na)

  Sinds een weekje eet ik bijna elke avond fastfood  (broodje hamburger, frieten, noodles,..) en dit eigenlijk door tijdsnood (shift van 12-21) en geen zin om te koken. Overdag aka op werk drink ik voornamelijk gewoon koffie...

  Gisteren heb ik een franse hamburger gegeten en pil ingenomen om 21u. Rond 1u30 heb ik harde buikpijn, misselijkheid gevoel gehad en heb ik alles eruit gekotst. Ik heb geen extra pil inenomen omdat het niet binnen de 4u is gebeurd... Ook vandaag voel ik mij mega misselijk na het eten.

  Ik moet nog een week lang de pil nemen tot mijn pilpauze (tot zaterdag). Tijdens het douchen vond ik dat mijn buik opgezwollen stond. Seks heb ik met condoom maar bleek wel al eens gescheurd te zijn. Ik jaag mijn eigen schrik en stress aan. Wat is er aan de hand? Of komt het slechts door het overtollige vettig eten?

  Ook belangrijk: ik verlies nu al beetje bloed (ik heb dit vrij vaak voor dat ik een week voor mijn stopweek al wat verlies, blijkbaar niets mis mee in mijn geval)

  alvast bedankt om heel deze tekst te lezen van een stresserende tiener! 🙂

   

  Reactie
  #2

  Dat zal ongetwijfeld van het eten zijn

  Reactie
  #3

  genoeg fast food voor de komende dagen... Dankje John!

  Reactie
Reageer op: BELANGRIJK? Pil, symptomen, wat si er aan de hand?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief