Buikgriep en pil

 • #1

  Hallo,

   

  Ik heb sinds gisteren buikgriep. Vandaag om 19.00u heb ik de pil genomen. Om 23.00u moest ik braken. Ik heb daarna voor de zekerheid een pil uit de reservestrip genomen. Om 00.15 moest ik weer braken. Ik zit in de eerste week van de nieuwe strip en geslachtsgemeenschap is langer dan een week geleden. Ben ik nog veilig?

   

   

  Reactie
  #2

  ik benoemde hierboven dat geslachtsgemeenschap langer dan 7 dagen geleden is. Er heeft wel vier dagen geleden nog handwerk plaatsgevonden (vingeren en aftrekken). Weet niet of dit ook invloed kan hebben

  Reactie
  #3

  Nee. Je hebt twee keer binnen 4 uur na inname overgegeven. Je bent nu du niet meer beschermd. Pas weer als je de komende 7 dagen de pil hebt genomen.

  Reactie
  #4

  Seks en handwerk van ervoor heeft verder geen invloed.

  Reactie
  #5

  Ditzelfde is vandaag weer gebeurd. Ik heb de griep flink te pakken. Wat moet ik doen? Ik kan toch niet reservepillen blijven slikken?

  Reactie
  #6

  Nee. gewoon de verder nemen zoals gewoonlijk, maar er rekening mee houden dat je niet meet beschermd bent door de pil

  Reactie
  #7

  Dus ik hoef niet bang te zijn voor een eventuele zwangerschap door dat handwerk of die geslachtsgemeenschap die langer dan 7 dagen geleden is geweest. Rekening houdend met dat ik nu extra anticonceptie moet gebruiken naast de pil?

  Reactie
  #8

  dat klopt

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Buikgriep en pil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief