Onveilige seks, zwanger?

Online ZorgZus
 • #1

  goeiedag mensen,

  afgelopen weekend ben ik met mijn vriendin een weekend weg geweest, hier hadden we voor het eerst seks(vriendin was maagd).

  Nadat we seks hebben gehad heeft zij last van dr onderbuik en bloed ze opeens niet meer. Ze slikt de pil door, maar is die avond de pil vergeten... omdat ze de pil altijd door slik is ze bang dar ze zwanger is... ze is nu gestopt met de pil maar ze hoort nu menstruatie te hebben maar ze heeft geen bloed verlies. Ze heeft een heel druk leven en heeft wel veel aan dr hoofd!

  ze is nu zo bang dat ze zwanger is, kan iemand ons helpen? Kan je na 1 dag al voelen dat je zwanger bent? En hoe kan het dat zij geen bloed meer verliest terwijl ze tijdens het door slikken van de pil soms wel bloed verliest?

  ik hoop op duidelijke antwoorden, want we zijn nogal zenuwachtig...

   

  1. alvast bedankt mensen!
  Reageer
  #2

  Als je de pil doorslikt, is het niet erg als er een pil wordt vergeten.
  Als je de pil doorslikt en een doorbraakbloeding krijgt, is het de bedoeling om meteen een stopweek te starten en niet door te slikken. Haar hormonen en de cyclus zijn dus wat van streek. Het beste is als ze de komende 3 strippen toch telkens een stopweek gaat houden, Alvorens ze de pil weer gaat doorslikken.
  Je kunt na 1 dag onmogelijk al zwangerschapssymptomen hebben

  Reageer
Reageer op: Onveilige seks, zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief