bruin oranje vlekken op hand na het slapen

 • #1

  Ik werd net wakker en schrok me kapot toen ik opeens rare oranje achtige vlekken op mijn rechterhand zag. Ik dacht misschien is het bloed maar ik zie nergens wondjes en ook mijn kussen en de rest van mijn bed is helemaal schoon. Ik probeerde het eraf te wassen maar het ging niet weg...ik heb geen idee wat dit is en wat ik eraan kan doen.

  Reageer
  #2

  Je moet eens even goed nadenken wat je gedaan hebt voordat je naar bed bent gegaan...of je dus in aanraking bent geweest wat deze verkleuring zou kunnen veroorzaken.

  Reageer
  #3

  Ik werd ook zo wakker. Wat is het?!

  Reageer
  #4

  Vanmorgen had ik ook precies hetzelfde.
  Weten jullie alert het is ?

  Reageer
  #5

  Hallo ik heb hetzelfde. Ben je er mee naar de dokter geweest? En heb je de vlekken nog? En nog meer klachten

  Reageer
  #6

  Ik heb precies hetzelfde, word er 's ochtends mee wakker en gaat niet weg door te wassen. En dan is het opeens weer weg en dan kan het ook ineens weer terugkomen over een paar dagen of weken. Echt een raadsel. Mijn twee kinderen hebben er ook last van, maar mijn man weer niet...

  Reageer
  #7

  Dit hebben mijn dochter en ik nu ook sinds twee weken. We zijn ook vreselijk moe.
  Ik was net bij de huisarts die er ook niets van snapt en ik heb net bloed laten prikken.

  Reageer
  #8

  Heb-jij-een-omega-3-tekort

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Weet u al wat het is? Mijn vriend en ik hebben er sinds kort ook last van.

  Reageer
  #10

  Ik heb het dus ook! Een paar weken geleden voor de eerste keer. Afgelopen vrijdag werd ik er mee wakker,en nu vanochtend weer. Ik zoek me suf op internet maar niemand die een ooraak lijkt te weten. Het lijkt wel henna.

  Reageer
  #11

  ik had het ook. Vitamine tekort.
  Bij mij was het een zwaar vitamine d tekort

  Reageer
  #12

  Ik werd vanochtend ook wakker met het zelfde probleem, gisteren avond voor het slapen gaan nog nergens last van. Het lijken wel roestvlekken.. Maar ook bij mij gaat het met wassen er niet af, heel vaag!!!

  Reageer
  #13

  Hallo, mijn dochter heeft ook allemaal bruine plekjes op haar hand. Ik vermoed een schimmelinfectie die onder invloed van zon bruin gekleurd is. Ik had toevallig een creme in huis (anders bij de Etos te koop) en er net opgesmeerd. Ik wacht af...

  Reageer
  #14

  Weten jullie al iets meer? Ik heb het vandaag voor de 2e x. Ik had het vorige week ongeveer rond dezelfde tijd op 1 hand, maar momenteel op 2 handen.

  Reageer
  #15

  Ik heb het ook ooit gehad, maar ik was toen veel bezig met wortelen (klinkt raar, i know), maar vlekken verdwenen dan weer na een tijdje, ben er niet mee naar de huisarts geweest.

  Ga even bij jezelf na of je veel wortelen hebt aangeraakt of gegeten.

  Reageer
Reageer op: bruin oranje vlekken op hand na het slapen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief