Verslikken terwijl ik alcohol drink

  • #1

    De laatste paar maanden heb ik vier keer meegemaakt dat ik verslikte terwijl ik alcohol drank of kort daarna, soms op de alcohol zelf of op water dat ik daarna heb gedronken. Elke keer had alleen een of twee glazen wijn gedronken. Het gebeurde niet elke keer dat ik alcohol dronk maar na de laatste keer ga ik voorlopig geen alcohol meer drinken!

    Ik heb het gevoel dat dit geen gewone probleem is want ik kan niets over vinden op internet. Kan dit soms een allergisch reactie zijn geweest of is er een andere uitleg?

    Alvast bedankt.

    (Sorry als ik fouten maakte. Mijn moedertaal is Engels.)

    Reageer
    #2

    Hallo Rachel, ik heb het nu 4 keer gehad. Bij honingrum, bier en campari. Na een slok schiet het in mijn luchtpijp en lijkt het net op een astma- , aanval. Ik krijg geen lucht meer en moet heel langzaam proberen om mijn ademhaling terug te krijgen. De eerste keer dacht ik dat ik doodging. Ben nu heel voorzichtig met alcohol of anders stop ik ermee. Het is angstaanjagend.Zal mijn huisarts vragen hoe dit kan. Bij drank zonder alcohol heb ik het niet.

    Reageer
Reageer op: Verslikken terwijl ik alcohol drink


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief