Sperma allergie

 • #1

  Klinkt bizar, dat vind ik zelf ook, maar het schijnt te bestaan. Sorry voor de komende details. Ik vermoed dat ik dit zelf ook heb.

  Na contact met de sperma van mijn vriend op mijn huid (na een kwartier eraf gewassen, het was al gedroogd, bovenkant borsten) ontstonden kleine rode vlekjes op precies de plekken waar het sperma had gezeten. Na een halfuur zijn ze ongeveer weggetrokken. Geen jeuk of pijn. Echter heb ik dit nooit eerder gehad met mijn vriend, misschien omdat ik het dan sneller kon wegvegen of het zat op een minder gevoelig stuk van de huid.

  Nu las ik dat ook misselijkheid een symptoom kan zijn (na orale seks) of een branderig gevoel bij het plassen (na penetratie en ejaculatie). Misselijkheid heb ik een aantal keer gehad de afgelopen tijd, en de kans dat dat een paar uur na orale seks was, acht ik vrij groot..

  Is hier iemand die ervaring heeft met een sperma allergie en tips voor mij heeft? Alvast bedankt!

  Reactie
  #2

  Ga met die klachten naar de gynaecoloog. Het kan getest en behandeld worden

  Reactie
  #3

  Misselijkheid kan ook ontstaan bij pilgebruik. Weet niet of je die neemt. Die zorgt sowieso voor ontregelingen in je lichaam, zo bevordert hij oestrogeendominantie en berooft hij je lichaam van vitaminen, mineralen en andere stoffen. Dit kan allerhand klachten geven, misschien ook gevoeliger voor sperma, weet ik niet.

  Reactie
  #4

  Bedankt beiden!

  @ Catootje: ik ben met de pil ruim 2 jaar geleden gestopt door lichamelijke klachten inderdaad! Toch bedankt voor het meedenken! 🙂

  Reactie
Reageer op: Sperma allergie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief