Sperma doet pijn

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Sinds enkele maanden heb ik een best wel vervelend probleem: sperma doet enorm pijn in mijn vagina. Wanneer mijn partner dus in mij klaarkomt, ervaar ik een enorm branderig gevoel wat ongeveer 1 tot 2 uren aanhoudt. Wanneer we met een condoom vrijen heb ik hier geen last van. Ook ben ik niet allergisch voor sperma. Dit heb ik getest door aan de binnenkant van de elleboog een beetje sperma aan te brengen. Voor dit probleem ben ik naar de huisarts geweest, maar ze zei simpelweg dat ze hier geen oplossing voor heeft. Wat lan dit zijn?

  Reageer
  #2

  "Ook ben ik niet allergisch voor sperma. Dit heb ik getest door aan de binnenkant van de elleboog een beetje sperma aan te brengen" Dat kun je zo niet testen. Het is namelijk niet je huid die allergische reageert, maar je slijmvliezen in de vagina. Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de gynaecoloog

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
Reageer op: Sperma doet pijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief