BELONING 200 EURO voor oplossing!

  • #1

    Omdat ik al jaren worstel met een super irritant probleem gooi ik nu alles in de strijd.
    Wie bij mij de juiste diagnose stelt en de oplossing biedt voor mijn klachten, particulier of arts, krijgt van mij 200 euro, of een andere gift naar keuze met een kostprijs van 200 euro.

    De symptomen:

    - Benauwd (soms zelfs vernauwing van de luchtpijp 's nachts, heel eng)
    - Piepende ademhaling
    - Verstopte neus / niezen / slijmvliezen onrustig
    - Licht in mijn hoofd
    - Verhoogde of hardere hartslag
    - Hartkloppingen
    - Zwaar gevoel in mijn armen
    - Verminderde Coordinatie (bv letters door elkaar bij typen op computer)
    - Irritatie, Overspannen
    - Niet scherp van geest (alsof er een vertraging in mijn hoofd zit en ik een seconde achterloop)
    - Branderige ogen
    - Uitgeput

    Dan nog zeer specifieke klachten die ontstaan zodra ik een uur in bed lig, ik word dan vaak wakker na 1 uur slapen met deze klachten:

    - Rode ogen, prikkelend, plakkend, oogwit is dan grijs/geel geworden
    - Gedesillusioneerd, soms opeens paniek (waar ben ik? wat voel ik me naar)
    - Enorme harde hartslag, soms met hartkloppingen of versneld
    - Zware armen
    - Licht verstoorde coordinatie (als ik mijn handen wil vouwen komen ze tegen elkaar ipv in elkaar)
    - Duizelig
    - Misselijk
    - Bij opstaan ENORM vermoeid en gevoel niet geslapen te hebben.
    - Bij opstaan ENORM rode/ongezonde ogen
    - Bij opstaan opgezwollen gezicht
    - Bij opstaan opgezwollen oogleden
    - Bij opstaan in de spiegel ben ik onherkenbaar, alsof ik vergiftigd ben zo ziet mijn gezicht eruit.

    Voor de hele situatie geldt: Ik ben inmiddels zo ontzettend moe, dat alles een hele grote opgave is.
    Ik neem steeds vaker vrij (ZZP-er) omdat ik niet meer kan gewoon ... Dus ik heb echt inzicht nodig wat er nu verkeerd gaat in mijn lichaam.

    Wat ik al heb geprobeerd:

    1. Burn-Out traject
    2. Bloedttesten (ijzer/vitamine/ziektes/lyme/suiker/etc)
    3. MRI scan van het hoofd, uitslag negatief
    4. Slaapapneu test, uitslag negatief
    5. Allergietest (uistlag: Pollen (sterk) Huisstofmijt (sterk) kattenroos (mild)
    Ik heb een zeer schone slaapomgeving, geen huisdieren.
    6. Psycholoog/Coach
    7. Ontspanningsoefeningen
    8. Ademhalingsoefeningen
    9. Voedselintolerantietest (thuistest Food Detective), uitslag negatief

    Zou natuurlijk het mooist zijn als iemand deze klachten herkent en de puzzel in elkaar krijgt.
    WAT IS HIER AAN DE HAND? Heeft u zelf deze klachten gehad en heeft u de oplossing gevonden?
    Laat het weten, ik kom u persoonlijk bedanken!

    Reageer
    #2

    PS, voor mijn gevoel 'ontwikkelen' de klachten zich dus in de nacht, als ik lig.
    Gedurende de dag moet ik met de gevolgen van die slechte nachtrust dealen. Mijn gevoel zegt dus op dit moment dat er 's nachts iets niet goed gaat van binnen. Wellicht ter aanvulling wenselijk dit nog even te melden. Overdag krijg ik bijvoorbeeld niet opeens een opgezwollen gezicht, dit gebeurt echt in de nacht.
    Ik heb al van alles geprobeerd - anti-allergie dekens, - oogdruppels, ventilatie met pollenfilter, planten in de slaapkamer, geen ventilatie, ander wasmiddel, elders slapen, etc. Niets helpt.

    Reageer
    #3

    Dat is een hele lijst met klachten...

    Gebruik je medicijnen, alcohol of drugs? Ben je man/vrouw en hoe oud ben je? Eet je vaak zoute dingen voordat je gaat slapen? Je schildklierwaarden zijn ook gecontroleerd? Heb je overgewicht? Is er ook al eens een ECG gemaakt?

    Doe eens de test op:

    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #4

    Beste Tandor,

    Hartelijk dank voor de snelle reactie.
    Ik gebruik soms alcohol, in het weekend een glas of 1, 2. Ik heb in het verleden wel regelmatiger gedronken en ook in de avonden een paar sigaretten gerookt, maar daar ben ik nu al wel een tijdje mee gestopt.

    Ik ben man/39/1.92/89kg. normaal postuur. Ik eet geen zoute dingen voor het slapen gaan, gebruik sowieso niet veel zout. Schildklierwaarden zijn goed en ECG heb ik ook laten maken, geen bijzonderheden.

    Kun je door hyperventilatie helemaal naar de kloten wakker worden met een opgeblazen gezicht en kapotte ogen en het gevoel geen oog dicht te hebben gedaan en de hele nacht doorgehaald te hebben terwijl dat niet zo is? 🙂

    Reageer
    #5

    Geld hoef ik alvast niet maar misschien heb ik wat tips. Dat geld kan je beter besteden aan bijv een natuurgeneeskundig consult om een en ander uit te zoeken.

    Je dagelijkse voeding is de basis. In het westen eten we vaak teveel snelle suikers, vooral geraffineerde suikers. Dat kan zorgen voor schommelingen in je bloedsuikerspiegel, wat voor allerlei klachten kan zorgen. Beter wat meer complexe koolhydraten eten en combineren met eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels. Hierdoor worden de suikers langzamer opgenomen. Door een los koekje of een biertje gaat je bloedsuikerspiegel juist pieken.

    Daarnaast kunnen er voedselovergevoeligheden spelen. Zoals biogene aminen als histamine en tyramine in de voeding, zoals in kaas, zuurkool, zuurdesem, vette vis. eieren enz. Bepaalde kruiden en smaakversterker versterken de werking van deze biogene aminen. Histamine werkt nogal op de huid en slijmvliezen. Ook dingen als kunstmatige zoetstoffen vermijden. Ook je darmflora kan verstoord zijn. Denk dan aan het gebruik van prebiotica en probiotica.

    Daarnaast kunnen er tekorten spelen; vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren, antioxidanten en nog andere stoffen. Denk aan stoffen als magnesium, vitamine B en D, zink, omega 3.  Bij veel drinken van alcohol worden allerlei voedingsstoffen versneld uitgescheiden, stoffen als zink en magnesium. Vaak eten we teveel omega 6 en te weinig omega 3. Margarine is in dit verband ook niet zo gezond. Bloedonderzoek zegt niet heel veel. De bloedwaarde van magnesium is meestal heel stabiel, terwijl er in de rest van je lichaam tekorten kunnen zijn. Ook zou je serotonine te laag kunnen zijn. Is ook bij te sturen met goede voeding en supplementen. Dat je meer hebt gedronken kan ook een factor zijn.

    Omdat je gevoelig bent voor pollen en huismijt kan het goed zijn om wat aan je immuunsysteem te doen. Daar zijn allerlei  middelen voor, denk aan msm. Heb zelf wel goede ervaringen met kuurtjes van Alfons Ven.

    Qua slaapomgeving is een houten bed en matras zonder metaal het beste omdat dat zorgt voor een betere aarding en ontspanning van je lichaam. Ook allerlei electromagnetische velden, zoals van wifi en electrische wekker kunnen zorgen voor een stressreactie in je lichaam, wat je weerstand vermindert en klachten kan verergeren.

    Reageer
    #6

    Chronische hyperventilatie kan nogal wat problemen veroorzaken. Niet alle klachten die je hebt zijn daar direct aan te linken maar zouden wel een gevolg kunnen zijn.  Maar de test is eigenlijk ook bedoeld om dat eventueel uit te sluiten.

    Hoe zat het met medicijngebruik? Is er een nierfunctieonderzoek gedaan? Je bloeddruk is ook goed?

    Reageer
    #7

    Dit klinkt als schildklier-problemen, dat kan een ontsteking zijn of van langer termijn.

    Je symptoschildklier eerder naar een trage schildklier dan een te snelle, al komen de klachten soms ook voor bij te snel werkende.

    Bloedtest geeft uitsluitsel.

    Veel sterkte!

     

    Reageer
    #8

    Na je extra reactie met nog meer symptomen te hebben gelezen zie ik dat mijn conclusie niet klopt. Ik vermoed nu astmatische bronchitis en allergie voor sigarettenrook/stof. Ik weet niet of je binnen hebt gerookt en of het nog in kleding/gordijnen zit. Rookt je iemand in je nabijheid nog? Ook ergens anders, het kan in je haren en kleding blijven zitten. Als je ligt kunnen klachten van allergie toenemen, en vocht/slijm in de longen ophopen en ademen zwaar worden en daardoor spierpijn in rug en andere spieren. Die gespannenheid trekt door naar armen en kan veel energie vreten. Onrustig slapen misschien door benauwdheid.  Anti-Histamine tabletten helpen goed en astma-medicatie, bijv. Ventolin/ Bryconil en Pulmicort. Genoeg water drinken (te weinig water kan ook spierpijn, kramp, slapte en concentratie verlies veroorzaken) en aanvullende vitaminen. Alcohol en sommige pijnstillers kunnen je longen en andere spieren verzwakken. Melk-(producten)'s middag/ 's avonds vermijden vanwege prikkeling slijmvliezen. Parfum, rook en fijnstof kunnen al zo'n lichamelijke reactie teweeg brengen. Bij het schoonmaken vooral natte manieren om bewegende stofdeeltjes in de lucht te vermijden, zoals dweilen en afnemen, zeker 1,2 x per week.  Kasten en Gordijnen schoon. Kussens vernieuwen, misschien matras ook en hypo-allergeen (er bestaat ook speciaal behandeld dons) Dekbed minstens 1 keer per week verschonen. Wasmiddel aanpassen bijvoorbeeld Neutral.

    Deodorant opdoen in woonkamer ipv vochtige badkamer

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dank voor al uw reacties, ik heb diverse zaken onderzocht, maar nog geen verbetering. Elke nacht word ik na ongeveer 45 minuten slapen wakker met een vreemd gevoel in/op mijn hoofd.. alsof ik een allergische reactie heb. Zeer licht kriebelend/tintelind, rode ogen, branderige ogen, plakkerige ogen, gedesillusioneerd gevoel, angstig, energieloos, benauwd, piepende ademhaling.

    Zou het kunnen zijn dat ik allergisch ben voor koemelkproducten? Ik ontbijt namelijk elke dag met een flinke hoeveelheid Yoghurt.. Zou het kunnen zijn dat je daar pas (veeel) later de gevolgen van voelt?

    Ik ga dat i.i.g. eens proberen, een weekje zonder zuivel.
    Ik houd jullie op de hoogte.. dank voor alles, als er nog mensen zijn die zich in dit verhaal herkennen, reageer alstublieft! Want ik heb nog steeds geen idee wat de oorzaak is.

    Reageer
    #10

    Koemelkallergie geeft een heel Scala aan klachten. Heb je al een zuivelvrije week ingelast? Soja kan ook heftige symptomen geven. Leg je daar een verband? Het zit in veel producten, net als melk. Melk en ei is hier taboe, anders meteen klachten bij mijn dochter. 

    Reageer
    #11

    U hebt toch geen kussen in bed  of  dekbed met donsveertjes er in ?

    Hopelijk alleen maar synthetische vezels.  Echte donsveertjes geven ook vaak klachten zo als u beschrijft.   Succes er mee.  Heel veel sterkte !!!!!

    Reageer
Reageer op: BELONING 200 EURO voor oplossing!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief