game verslaving

 • #1

  Mijn man is heel erg verslaafd aan computergamen. Hij zit door de week ongeveer iedere avond 6 uur aan zijn computerspelletjes te doen. En in het weekend is het helemaal erg. Het gaat ten koste van onze relatie en ons sexleven. Ik verwen hem wel eens als hij aan het gamen is, maar het lijkt wel of hij dat niet eens meer merkt. Ik heb wel eens met hem gepraat over zijn verslaving, maar dan wordt hij meteen extreem agressief. Weet iemand wat ik moet doen?

  Reageer
  #2

  ja, hem met computer en al de deur uitgooien,,,,,,,,,,,,, en dat meen ik echt, iemand die zijn computer belangrijker vindt dan zijn gezin...die moet jij niet willen!
  vraag of hij aan zijn verslaving wat wil doen, er zijn een aantal klinieken voor.
  zo niet......, maar aan jou de keus wat voor leven je wil!
  Sterkte! Brenda

  Reageer
  #3

  Mijn vriend A. K. (ik noem zijn naam bewust niet!) is ook gameverslaafd. We hebben veel en vaak lange gesprekken gevoerd, een paar keer ook met bijvoorbeeld de dominee en onze relatietherapeut. Mijn vriend kan echt niet zonder gamen, dan gaat hij geestelijk dood. We hebben toen afgesproken dat hij mag gamen, maar dat ik dan mijn zin krijg met iets anders waar we al jaren voor onder behandeling zijn. Ik wil namelijk veel vaker vrijen met sex dan mijn vriend. We hebben nu afgesproken: Hij mag gamen en wij hebben ieder weekend tijd en ruimte voor vrijen en sex. En zo is het gegaan en zo is het goed.

  Reageer
  #4

  Tot nu toe kreeg de spellenindustrie de zwarte Piet voor gameverslaving toegespeeld. Maar nieuw onderzoek maakt daar een einde aan: niet de games zijn de oorzaak van de verslaving maar de psycho-sociale gesteldheid van de verslaafde jongeren.

  Lees verder en bekijk de uitzending van NOVA over gameverslaving op:
  http://www.novatv.nl/page/detail/uitzendingen/7774/Gevoeligheid+gamer+bepaalt+verslaving

  Reageer
Reageer op: game verslaving


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief