Extreme spierspanning XTC

  • #1

    Beste Forumbezoekers,

    Mijn situatie is als volgt:

    Ik ben een gezonde sportieve man van 27jaar oud. Ik heb nu een enkele keer (3X) XTC gebuikt op feesten en festivals. Mijn probleem is dat ik extreem veel last heb van de bekende spierspanning. Niet alleen mijn kaken staan al snel strak, maar het gaat zo na 90/120 minuten naar mijn handen die ik niet meer stil kan houden en weer wat later in de schouders en rug en zelfs af en toe in de benen. Ik sta letterlijk helemaal strak. Als ik rustig zit of lig is er niets aan de hand maar als ik ga staan krijg ik mijn handen nauwelijks boven mijn hoofd. Het lijkt elke keer erger te worden.

    Ik ben een verantwoorde gebruiker, voor zover dat kan. Daarmee bedoel ik dat ik altijd zelf geteste pillen heb gebruikt, geen alcohol, wiet of andere combinaties en keurig elk uur 1 glas water drink en vitamine pillen slik de dag ervoor en erna.

    Behalve het strak staan heb ik geen problemen, geen hartkloppingen, kater of andere bijzondere of buitengewone bijwerkingen.

    De pillen waren zuiver mdma rond de 140mg, die ik 2x half met twee uur ertussen en 1 keer in geheel heb geslikt.

    Tot zover de situatie, ik heb eigenlijk drie vragen:

    1:Is het gevaarlijk of alleen vervelend voor mij? Kan bijvoorbeeld mijn hart of longen ook gaan stuipen?

    2:Weet iemand waarom ik hier zoveel last van zou kunnen hebben?

    3:Kan iemand mij helpen met het verminderen van de klachten?

    Alvast dank voor alle hulp.

    ps: Ik weet dat XTC slecht voor me is, toch zou ik het jammer vinden als ik die enkele keer het niet meer zou kunnen doen.

    Reageer
    #2

    Het is een teken dat de dosis die je neemt te hoog is.
    Bij het slikken van een hoge doses (150 - 200mg) is de serotoninevoorraad in je hersenen snel opgebruikt. Hierdoor ontstaan lichamelijke beperkingen lichamelijke zoals een droge mond, gespannen spieren en tanden knarsen (speedy gevoel).
    Dit kan nogal gevolgen hebben. O.a. het serotonine syndroom.
    Bovendien is ook je hart een spier. En daar wil je geen spierspanning krijgen. De dosis die je gebruikt ligt daar dus ruim boven. Als ik goed heb geteld zit je op 280 mg.

    Reageer
    #3

    Sorry, dat heb ik niet goed uitgelegd. Elke keer was het in totaal niet meer dan 140. 1x als geheel en 2x twee keer een halve.

    Met zo veel lijkt niemand zo sterk daarop te reageren.

    Reageer
    #4

    Dat ligt er maar aan.
    Als je serotonine gehalte al laag is bijvoorbeeld is 140 mg te veel.

    Reageer
Reageer op: Extreme spierspanning XTC


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief