help please? afkicken Lorazepam zit in een hel…..

  • #1

    Ik kreeg lorazepam voor onrust 6 tot 8 tabletten per dag 1mg per stuk. Ik ben 20 jaar en vertrouwde op de zogenaamde deskundige maar sinds ik die kreeg was ik afhankelijk geworden en begon angsten en paniek te ook ontwikkelen. Zit nu al 3 tot 4 maand thuis durf nergens heen. Maar omdat ik dit beseft ben ik nu 10 dagen gestopt met een middel dit was en is nog steeds een hel. Hart ritme stoornis geheugen verlies desoriëntatie het gevoel hebben niet in de werkelijkheid te leven erge hoofdpijn diarree. Heb al 10 dagen al die klachten en ben er vast een paar vergeten hoelang duurt het afkicken? Ik wil weer een normaal mens zijn en me oude leven oppakken me hele leven is verneukt Door de lorazepam. De dokter keert de rug naar me ben dus gestopt in eigen tempo in 2 weken van 6 tabletten tot een kwart 3 weken een kwart in de avond geslikt omdat ik dan last kreeg en ben er nu 10 dagen af. Ben zo onzeker nu kan iemand mij helpen ? Is dit normaal en wat kan ik doen? Please. De psychiater belt nooit terug en voel me gebruikt voor zijn loon heb nooit Hulp gehad heb er alleen een verslaving aan overgehouden en ga nog steeds Door een hel. Zijn dit normale afkick verschijnselen? Heb 6 tot 8 tabletten 3 tot 4 maand gebruikt en als het aan de psychiater lach kreeg ik er nog meer. Ik raad daarom iedereen aan dit middel niet te gebruiken je denkt rust te vinden Door de mooie woorden maar je beland in een ware angstige hel! Kan iemand mij bevestiging en uitleg geven? Heel erg bedankt!!!

    Reageer
    #2

    Het lijkt er alleszins op dat je ontwenningsverschijnselen hebt. 6-8 tabletten per dag is best wel veel. Deze had je in een langzamer tempo moeten afbouwen. Je zou terug kunnen aan de lorazepam en dan vervolgens volgens een schema afbouwen. Je kunt ook doorzetten, maar dan zul je even last hebben van de ontwenningsverschijnselen.

    Reageer
    #3

    Bedankt tandor ja klopt want ik weet dat deze medicatie schadelijk voor mij was dus heb met doorzettingsvermogen zo afgebouwd. Ik heb een iq van 128 dit is officieel vastgelegd ik merkte dat ik Door de lorazepam heel dom werd en allerlei problemen kreeg qau spraak inteligentie angsten etc. Dus om me eigen persoonlijkheid te redden heb ik het gedaan hè alleen wel dyslexie. Uhmm weet u hoelang dit nog aanhoud? wanneer word het minder? Kunnen hersens herstellen? Zit met al die vragen bedankt voor je snelle antwoord

    Reageer
    #4

    Ik ben nog steeds in de war en ben beïnvloed Door de psychiater omdat ik me hopeloos voelde Door de vloedgolf van gedachten maar ik besef nu dat dat mijn aard is ik denk nou eenmaal over alles na en verdiep me in elk klein ding waar iemand anders niet eens aandacht aan geeft. Vandaar is mijn typen ook zo vaag ben nog niet hersteld ben even de weg kwijt Door het afkicken vooral savonds ben ik erg ziek en ontvreemd van de realiteit

    Reageer
    #5

    En sorry heb nog een vraag. Heb nu weer zo'n aanval wat ik elke avond heb ik heb een nieuwe soort pijn waar ik geen ervaring mee heb in me hersens op bepaalde plekken dus geen normale hoofdpijn is dat gevaarlijk? Me gezicht voelt bij me linkeroog opgezwollen alle geluiden die te hard zijn komen zwaar irritant over en moet mijn best doen mezelf onder controle te houden kan om elk klein ding de controle verliezen als ik zo'n aanval heb soort van psychotisch denk ik is dit normaal? En is het niet gevaarlijk ?

    Reageer
    #6

    Ieder mens reageert natuurlijk anders op het stoppen van medicatie. Voordeel is dat je ze nog niet zo lang hebt genomen. Hoe lang je nodig zult hebben om van de ontwenningsverschijnselen af te komen kan ik dus niet zeggen. Maar ik denk dat als je 1 week verder bent je in ieder geval al verschil zou moeten merken.

    Reageer
    #7

    Oké bedankt dat geeft me weer geruststelling dus me hersens genezen gewoon na verloop van tijd? Merk dat me angsten verdwijnen en me evenwichtsstoornis is ook weg heb nu alleen vlagen van psychoses. Wilt u een duidelijke ja of nee geven voor mij dat geeft mij weer hoop. Genezen mijn hersens na verloop van tijd? En word ik weer de oude als ik doorzet? Ik ben u dankbaar voor uw tijd.

    Reageer
    #8

    Ik ga er vanuit dat dat dat gewoon weer herstelt. Dat is dus het voordeel van het niet te lang nemen van de pillen. Dat zou anders kunnen uitpakken als je pillen jarenlang zou hebben gebruikt. maar dat is bij jou niet aan de orde.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Oké dat is fijn om te horen. Dat geeft mij weer vertrouwen. Pfff 1 drama maar er is 1 voordeel aan verbonden heb nu een Veel positievere kijk op de wereld gekregen. Ben vroeger depressief enzo geweest. Dus als ik uit deze ellende kom komt alles goed. Ik raad iedereen aan geen lorazepam te gebruiken er zijn genoeg alternatieven op de markt!!! Dit middel geeft veel meer problemen dan voordelen heb eigenlijk nooit een voordeel gevoeld ik was er gewoon verslaafd en afhankelijk van en was heel bang voor de erge afkick dus bleef ze Door gebruiken tot ik er aan toe was. Misschien helpen ze jou maar uit mijn ervaring wil ik iedereen waarschuwen !!!

    Reageer
    #10

    Hey dokter tandor haha. Ik heb een vraagje ik had gelezen dat je jezelf moet belonen om er Door heen te komen dat je iets hebt om naar uit te kijken. Nu vier ik begin maart een feestje om een nieuwe start te vieren. Zijn de afkickverschijnselen dan grotendeels wel weg? heb alles al geregeld maar denk nu straks komen mensen voor mij heb ik nog allemaal afkick dan is alles verpest. 3 maart. Graag even advies en een antwoord. Bedankt dat ik bij u terecht kan

    Reageer
    #11

    Ik ben geen dokter hoor.
    In principe mag je er van uit gaan dat je er dan toch wel vanaf bent. Kijk even over een week hoe het dan met je gaat en laat me dat dan even weten.

    Reageer
    #12

    Oké ik heb nog 1 vraagje het spijt me. Heb het nog niet uitgelegd. Savonds begin ik last te krijgen van ene roes een trance zeg maar als ik Chill out muziek luister bijvoorbeeld ga ik er helemaal in mee gisteren avond stond een taxibus voor het huis en toen stond ik voor het huis en Door die knipperlichten kreeg ik een soort Kermis gevoel echt raar. Is dit afkick of een begin van een psychose? Ben er helemaal zat van haha. Maar dat was me laatste vraag ben blij met een antwoord en volgende week laat ik u de stand van zaken weten!

    Reageer
    #13

    Dat kermis gevoel zou best wel kunne.
    Ik neem aan dat je niet toevallig een jointje gerookt had?

    Reageer
    #14

    Nee ik drink al 3 maanden niet ik blow al 5 maanden niet ben echt met alles gestopt aangezien ik niet meer tegen middelen kan die mij beïnvloeden. Ik word ook niet meer dronken als ik drink alleen heel erg raar dus durf niks meer te gebruiken. Dus die psychose trance savonds is normaal. Gepaard met extreme pijn in het hoofd op bepaalde plekken in de hersens, en angsten?

    Reageer
    #15

    Als ik het dus goed begrijp, heb je na het stoppen met blowen en drinken de Lorazepam gekregen. Heb je toen geen last gehqad van ontwenningsverschijnselen? Dat was dan waarschijnlijk een beetje ongelukkige keuze. Maar goed.

    Probeer jezelf geen psychoses aan te praten, maar kijk gewoon even een weekje hoe het gaat.

    Reageer
Reageer op: help please? afkicken Lorazepam zit in een hel…..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief