Heb ik iets gevaarlijks gedaan?

  • #1

    Hey John of iemand,

    Tijdens de seks klein half uurtje geleden liet iemand me poppers gebruiken. Ik dacht er niet bij na en deed het gewoon en hij liet me meerdere keren snuiven en kreeg het toen heel warm en een raar gevoel op de borst.

    Ik ben nu nog steeds beetje suf en traag met reageren op dingen. Gaat dit vanzelf weg of moet ik naar de dokter als dit langer blijft? Voel me ongemakkelijk, suf en angstig alsof ik in slaap kan vallen.

    Reageer
    #2

    Dat was dan erg dom! Dat spul is levensgevaarlijk. Je kunt eer serieuze hartproblemen van krijgen. Als de klachten aanhouden het komende halfuur, dan moet je toch maar even de huisartsenpost bellen. Drink water en blijf wakker

    Reageer
    #3

    Zorg voor frisse lucht. Niet in een warm bad of een hete sauna gaan!

    Reageer
    #4

    Je hebt gelijk. Gaat ietsje beter nu alleen wel vermoeid. Ik wist niet dat het zo gevaarlijk kon zijn. Toen ik het nam merkte ik idd dat mijn hart heel snel begon te kloppen en ik kreeg het bloedheet en ging bijna out.

    Ik zit nu op slaapkamer met raam goed open dus heb frisse lucht ja. Ik zal proberen wakker te blijven tot middernacht als dat helpt. Ik heb geluk gehad dat ik er zo vanaf ben gekomen ja, niet alleen qua gezondheid maar ook met de seks want ik merkte dat ik helemaal lam werd en niks meer kon dus wie weet wat had kunnen gebeuren als hij geen goed persoon was.

    Heb wel nog een beetje raar gevoel op mijn borst.

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    De score is 52. Ik voel me gelukkig weer wat rustiger. Ik gebruik nooit drugs heb zelfs nog nooit alcohol gedronken ik denk dat mijn lichaam een acute heftige reactie heeft erop want heb voor het eerst ervaren hoe het is om ''high'' te zijn. Ik laat het voortaan want ik kan er niet tegen merk ik ik voel me nog steeds erg angstig en tril beetje.

    Reageer
    #7

    Je hebt in ieder geval klachten van hyperventileren.
    Dat was geen gevoel van high zijn...

    Reageer
    #8

    Bijwerkingen van poppers:
    Verwijding bloedvaten
    Daling bloeddruk
    Warm gevoel stijgt naar je hoofd
    Verhoogde hartslag
    Hartkloppingen
    Slap/duizelig waardoor je kunt flauwvallen
    Verslapping gladde spieren
    Verslapping kringspier van de anus. Reden waarom poppers in sommige homokringen tijdens het vrijen worden gebruikt.
    Verlies van erectie
    Bonkende koppijn
    Misselijkheid
    Poppers worden vaak gebruikt tijdens seks. Als ze even voor het orgasme gebruikt worden zou het het orgasme verlengen. Het ontspant de kringspier, maar minder gunstig is dat het ook de bloedvaten van de penis verwijdt waardoor een erectie houden moeilijker wordt.

    Er zijn mensen die serieuze hartklachten krijgen en op de IC belanden.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het meeste van die dingen kan ik me in vinden die heb ik ervaren inderdaad. Van deze ene keer zal je geen hartklachten krijgen toch? Inmiddels gaat het eindelijk weer met me na 2 uur. Op internet stond dat het maar een aantal min zou duren.

    Ik dacht dat het wel spannend zou zijn om eens te proberen maar niet echt dus..

    Dank voor je snelle hulp zonder dat was ik niet rustig geworden.

    Reageer
    #10

    Goede leer voor de volgende keer

    Reageer
    #11

    Als je er al hartklachten van krijgt, dan krijg je die meteen.

    Reageer
    #12

    Ik word er al beroerd van als iemand een flesje openmaakt

    Reageer
    #13

    Ja was best heftig ja rare geur. Soms heb ik het idee dat ik tegen mezelf beschermd moet worden diep van binnen dacht ik al wat je nu gaat doen voor die jongen is super stom en toch deed ik het omdat hij het uit zichzelf al in mijn neus bijna duwde... Is niet de eerste keer dat ik achteraf spijt heb van iets wat ik heb gedaan terwijl ik het diep van binnen helemaal niet wilde. Voel me er altijd verdrietig van achteraf.

    Misschien dat ik daar maar eens met iemand over ga praten voordat het ooit echt fout gaat. Ben te oud voor kindertelefoon (ben 19) maar je hebt beslist andere chats

    Reageer
    #14

    Als je iets van binnen eigenlijk niet wilt, dan moet je het ook NIET doen. Je kunt er anders op wachten totdat het een keer goed mis gaat.

    Reageer
    #15

    Hey John, goedenavond.

    Ik heb beetje last van een geïrriteerde keel vandaag. Kan dit ook nog steeds een gevolg zijn van dat spul? Zag op internet dat het je slijmvliezen makkelijk kan verbranden. Niet dat ik denk dat ik dat heb hoor maar ik heb gisteren dat spul genomen en 1 uur daarna warm avond eten gehad misschien verbrandde het sneller dan. Heb een foto bijgevoegd maar volgensmij is er niet echt iets op te zien. Heb wel extra veel water gedronken vandaag.

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: Heb ik iets gevaarlijks gedaan?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief