Risicovolle handeling met een man

  • #1

    Goedendag, ik had een vraag over mijn sexuele handeling en de ontstane klachten hierna. Als man zijnde heb ik sex met mannen, maar nooit zonder condondoom. Echter, ruim 2 maanden geleden heb ik orale sex gehad waarbijik gepijpt en gerimmd werd. Tijden het rimmen is mijn sexpartner klaargekomen en ik vermoed dat hij wat sperma op mijn anus gespoten kan hebben. Hierna is hij nog even verder gegaan met rimmen. Verder ben ik niet geneukt en/of gevingerd. Na de sexuele handeling heb ik mn anus schoongeveegd met een vochtig doekje. Het probleem is dat ik na ongeveer 4 weken flink verkouden werd. Ik had last van keelpijn, lopende neus en veel slijm in me keel. Hier kwam ook nog eens (2 dagen) koorts en nachtzweten bij.

    Heb ik met deze sexuele handeling kans op hiv en passen deze klachten bij een conversiegriep?

    Alvast heel veel bedankt voor jullie aandacht. Ik zit heel erg in stress..

    Reageer
    #2

    Nee, zo krijg je geen HIV. Je had gewoon het verkoudheidsvirus opgelopen. Dat waren /zijn sowieso geen HIV klachten

    Reageer
    #3

    Dank je wel Tandor! Ben heel erg gerustgesteld. Ter afsluiting wil ik nog een laatste checkvraag stellen. Dus ook al heb ik wat sperma gehad op me anus, en stel dat hij tijdens het rimmen zijn sperma erin heeft geduwd, dan loop ik alsnog geen HIV op? Voor HIV is het dus noodzakelijk dat sperma erin gewrijfd wordt met de penis, waarbij ook nog eens de slijmvliezen in de anus beschadigd moeten zijn? Nogmaals dank en een fijne zondag!

    Reageer
    #4

    Zo ga je geen HIV krijgen. Dan moet er toch echt van onbeschermde penetratie sprake zijn

    Reageer
Reageer op: Risicovolle handeling met een man


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief