Diazepam

  • #1

    beste

    ik heb uit cambodja in maart 80 tabletten diazepam meegenomen van 10 mg per stuk. In ongeveer 6 maanden tijd heb ik dit er doorheen gegegeten. Dit komt neer op gemiddeld 3.5 mg per dag, de laatste maanden wel wat meer. Niet dat ik het dagelijks neem maar alsnog. Denk ongeveer 3 a 4 dagen per week en dan variërend van 5 tot 10 mg sinds september (flinke drukte met mijn nieuwe Master).

    ook slik ik ongeveer 20 mg propranolol per week.

    drink ik in de weekenden stevig, en fitness doordeweeks 4 dagen flink zwaar.

    verder eet ik erg gezond.

    Ik merk nu sinds 3 a 4 weken dat ik rusteloos ben, duizelig, hartkloppingen en erg vermoeid. Ook flink trillende handen. Wel moet ik zeggen dat ik trillende handen altijd wel enigszins heb gehad.

    zijn dit ontwenningsverschijnselen van de diazepam?

     

    Reageer
    #2

    Dat kunnen ontwenningsverschijnselen zijn

    Reageer
    #3

    Wil je van medicatie afhankelijk zijn of wil je gezond worden. Bètablokkers zorgen voor tekorten aan voedingsstoffen, zoals Q10. Stevig drinken zorgt voor schommelingen in je bloedsuikerspiegel, is een belasting voor je lever, zorgt voor de onttrekking van allerlei voedingsstoffen als zink, vitamine B en magnesium aan je lichaam enz.
    Erg gezond eten is makkelijk gezegd. Het gaat ook niet om gezond maar om te eten wat jouw lichaam nodig heeft. Beste zorgen voor complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Hierdoor blijft je bloedsuikerspiegel stabieler, wat beter is voor je hele lichaam en voor de aanmaak van allerlei hormonen en neurotransmitters. Als je daarbij zorgt voor wat extra stoffen als vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren is de noodzaak tot medicatiegebruik minder aan de orde. Denk aan stoffen als magnesium, zink, vitamine B C en D en omega 3.
    Verder kan je denken aan natuurlijke ontspanners als valeriaan, theanine en 5htp.

    Reageer
Reageer op: Diazepam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief