Diazepam

  • #1

    Ongeveer een jaar lang heb ik gemiddeld 3 keer p week diazepam genomen (gemiddeld 10 a 15 mg per keer). Ook neem ik ongeveer 3 keer per week 10 mg propranolol. Daarnaast drink ik een keer in de week flink wat alcohol met af en toe wat coke erbij. En roken. Nu ben ik op 1 januari gestopt met alles. Enkel op 5 januari nog 15 mg diazepam genomen en af en toe propranolol. Het is nu dag 19 en ik heb nog steeds bevende handen, voel me gespannen en mijn hart slaat bij lichte inspanning zeer snel (makkelijk 140). Wel in een ritme gelukkig. Zijn dit nog steeds ontwenningsverschijnselen? Hoort dit zo lang te duren?

    Reageer
    #2

    Dat kunnen zeker nog ontwenningsverschijnselen zijn. Ik kan je helaas niet zeggen hoelang ze gaan duren

    Reageer
    #3

    Bètablokkers als propanolol zorgen voor tekorten aan Q10, vitamine B6 en verlaging van het melatonineniveau. Benzodiazepinen als diazepam zorgen voor een verlaging van het melatonine en een vermindering van het speeksel. Gebruik van drugs zorgt voor tekorten aan diverse vitaminen en mineralen. Zo zorgt alcoholgebruik voor tekorten aan onder andere magnesium, zink en vitamine B. Daarnaast werkt het gebruik van alcohol ontregelend op je bloedsuikerspiegel.

    Zorgen voor  volwaardige voeding met complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment is een goede basis. Daarnaast gebruik van wat vitaminen, mineralen en vetzuren. Misschien nog bepaalde aminozuren voor de aanmaak van allerlei neurotransmitters. Goed om jezelf eens te verdiepen in je gezondheid.

    Reageer
    #4

    kun je ajb is kappen met dat gelul over je tekorten. Broken record

    Reageer
Reageer op: Diazepam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief