Drs. Tom van Eijk

  • Cosmetisch Arts
  • Amsterdam en Laren

"In de afgelopen zeventien jaar heb ik het vak van cosmetisch arts zien uitgroeien tot een volwaardig profielspecialisme, met veel nieuwe ontwikkelingen en gedegen wetenschappelijk onderzoek. Centraal staat de cosmetische wens van de patiënt en hoe dat te vertalen naar een behandeling die passend is voor dat gezicht, die huid en het verwachtingspatroon. Naast deze cosmetische behandelingen hebben ook de meer medische toepassingen van injectables, zoals het behandelen van migraine of overmatige transpiratie met botox, of het verbeteren van littekens, mijn aandacht".

Publicaties

Stel direct je vraag

    Bent u een vrouw en heeft u een medische zorgvraag aan een specialist? Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Desondanks zult u altijd een antwoord krijgen van een zorgmedewerker.

    Formuleer hieronder duidelijk en uitgebreid uw vraag. Vermeld indien nodig uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik ed. Geef aan waar de pijn zit, hoelang de klacht al bestaat en of u al iets heeft ondernomen om de klacht te verhelpen. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 3 tot 5 dagen te beantwoorden per mail.


    Ik ben op de hoogte van de algemene voorwaarden van Dokter.nl en geef toestemming voor het per mail beantwoorden van mijn medische vraag door een arts/zorgmedewerker. Al mijn gegevens zijn strikt vertrouwelijk en zullen worden verwijderd zodra het e-consult als afgerond kan worden beschouwd.


    Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief