Dr. Wouter Hehenkamp

  • Gynaecologie
  • VUmc Amsterdam

‘Al lang geleden besloot ik gynaecoloog te willen worden. Aanvankelijk vooral vanwege de verloskunde. Hoewel dat nog steeds onderdeel van mijn werkzaamheden is, doe ik nu voornamelijk benigne (goedaardige) gynaecologie waar we ons tot doel stellen patiënten op een zo min mogelijk belastende wijze te opereren. Daarbinnen is een grote diversiteit waarin ik het gevoel heb goed te kunnen bijdragen aan de gezondheid en kwaliteit van leven van vrouwen.’

Stel direct je vraag

    Bent u een vrouw en heeft u een medische zorgvraag aan een specialist? Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Desondanks zult u altijd een antwoord krijgen van een zorgmedewerker.

    Formuleer hieronder duidelijk en uitgebreid uw vraag. Vermeld indien nodig uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik ed. Geef aan waar de pijn zit, hoelang de klacht al bestaat en of u al iets heeft ondernomen om de klacht te verhelpen. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 3 tot 5 dagen te beantwoorden per mail.


    Ik ben op de hoogte van de algemene voorwaarden van Dokter.nl en geef toestemming voor het per mail beantwoorden van mijn medische vraag door een arts/zorgmedewerker. Al mijn gegevens zijn strikt vertrouwelijk en zullen worden verwijderd zodra het e-consult als afgerond kan worden beschouwd.


    Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief