dr. Maddy Smeets

  • Gynaecologie
  • Den Haag

Mijn naam is Maddy Smeets, sinds 30 jaar werkzaam als gynaecoloog in de Haagse regio. Gedurende mijn carrière als allround gynaecoloog heb ik mij in toenemende mate gericht op vrouwen met endometriose gerelateerde klachten. Ik bemerkte dat het in Nederland ontbrak aan een centrum waar vrouwen met deze klachten terecht konden. Mijn persoonlijke overtuiging is dat om te excelleren in deze hoogcomplexe zorg, volledige focus nodig is. Daarom hebben wij een holistisch centrum opgericht, waar een team van dedicated zorgverleners (medici en para-medici) klaar staan om kwalitatief hoogwaardige zorg te verlenen aan deze vrouwen.

Publicaties

Stel direct je vraag

    Bent u een vrouw en heeft u een medische zorgvraag aan een specialist? Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Desondanks zult u altijd een antwoord krijgen van een zorgmedewerker.

    Formuleer hieronder duidelijk en uitgebreid uw vraag. Vermeld indien nodig uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik ed. Geef aan waar de pijn zit, hoelang de klacht al bestaat en of u al iets heeft ondernomen om de klacht te verhelpen. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 3 tot 5 dagen te beantwoorden per mail.


    Ik ben op de hoogte van de algemene voorwaarden van Dokter.nl en geef toestemming voor het per mail beantwoorden van mijn medische vraag door een arts/zorgmedewerker. Al mijn gegevens zijn strikt vertrouwelijk en zullen worden verwijderd zodra het e-consult als afgerond kan worden beschouwd.


    Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief