Desirée van Cleef

  • Overgangsconsulent
  • Arnhem

……Ik ben Desiree van Cleef, al meer dan 6 jaar aan het werk als verpleegkundig overgangsconsulent. Ik ben van origine verpleegkundige en heb altijd in de zorg gewerkt. Jaren als arboverpleegkundige bij een arbodienst. Daarom is de link verzuim en de overgang een aandachtspunt voor mij. Ik heb een eigen praktijk in Arnhem waar ik al meer dan 700 vrouwen heb mogen adviseren, informeren en coachen. Iedere vrouw is uniek mag ik wel zeggen. Omdat ik Big geregistreerd ben en als verpleegkundige ingeschreven in het kwaliteitsregister, worden mijn consulten vergoedt door de aanvullende zorgverzekeraar. Naast mijn spreekuren geef ik wekelijks presentaties voor groepen vrouwen in het bedrijfsleven, zorginstellingen en gemeenten. Want de overgang heb je immers niet alleen thuis. Ook je werkvermogen kan beïnvloed worden door de overgang.

Stel direct je vraag

    Bent u een vrouw en heeft u een medische zorgvraag aan een specialist? Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Desondanks zult u altijd een antwoord krijgen van een zorgmedewerker.

    Formuleer hieronder duidelijk en uitgebreid uw vraag. Vermeld indien nodig uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik ed. Geef aan waar de pijn zit, hoelang de klacht al bestaat en of u al iets heeft ondernomen om de klacht te verhelpen. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 3 tot 5 dagen te beantwoorden per mail.


    Ik ben op de hoogte van de algemene voorwaarden van Dokter.nl en geef toestemming voor het per mail beantwoorden van mijn medische vraag door een arts/zorgmedewerker. Al mijn gegevens zijn strikt vertrouwelijk en zullen worden verwijderd zodra het e-consult als afgerond kan worden beschouwd.


    Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief