hoest al meer dan 7 weken (veeel)

  • #1

    Hallo,

    Ik heb zo`n ongeveer 8 weken geleden griep gekregen en een week later was ik weer ziek. Daarnaast ben ik nog een roker van tabak en marihuana maar sinds de eerste griep begon ik hevig te hoesten, maar ben echt dom geweest om elke dag in de kou mijn weed op te halen in de koude avond lucht. Nu ik ruim 2 weken gestopt met blowen. Ik rook nog wel maar ik heb echt een hevige hoest benauwdheid bruin/geel slijm ophoesten, beslagen tong vermoeidheid/angst.

    Zijn er hier misschien meer mensen die hier deze periode op deze manier last van hebben of moet ik nogmaals bij de huisarts aankloppen en een longfoto eisen koste wat het kost?

    Ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen
    thanks in advance...

    Reageer
    #2

    komop iemand???? moet ik bang zijn dat ik longziektes heb in erge vorm ik ben 25 jaar
    en heb veel gerookt en nu heb ik deze klachten die ik net beschreven heb ik word er bang van

    Reageer
    #3

    Waarom ben je bang? De huisarts heeft je onderzocht en heeft geen ernstige afwijkingen gevonden.

    Doordat je rookt, blijf je de herstellende keel opnieuw irriteren waardoor het herstel veel langzamer gaat dan als je niet zou roken.

    De kans op een ernstige oorzaak is verwaarloosbaar. Ten eerste omdat de huisarts daartoe geen aanleiding heeft gevonden en je dus geen symptomen hebt die daarbij zouden kunnen passen, en ten tweede omdat jouw leeftijd niet past bij ernstige aandoeningen die veroorzaakt zouden kunnen worden door roken zoals longkanker en COPD (COPD: http://nl.wikipedia.org/wiki/COPD).

    Reageer
    #4

    Wat doet roken met uw lichaam? Bekijk hier de film over de gevolgen van roken voor uw lichaam.
    http://www.stivoro.nl/Voor_volwassenen/Gezondheid___roken/Wat_doet_roken_met_uw_lichaam_/Over_de_longen_en_hart/Index.aspx

    Reageer
    #5

    Stop met roken, blowen en marihuana. Misschien kom je dan van die hoest af.

    Gratis advies, niets te danken!

    Reageer
Reageer op: hoest al meer dan 7 weken (veeel)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief