Bruin wratje/moedervlek (5mm) opengekrabt, is dit ernstig

  • #1

    Hallo,
    Ik heb per ongeluk onder mijn borst een (ong waar bh bandje zit) een bruin wratje dan wel bolle moedervlek opengekrabten ik vraag me nu af of dit ernstig is. Eerder dit jaar heb ik een kwaadaardig moedervlekje op mijn been weg laten halen in ziekenhuis (bleek beginnend melanoom).dat was schrikken geblazen!
    Dat zag er wel heel anders uit dan deze plek (donkerder en echt platte moedervlek). Het plekje onder mijn borst was bol en lichterbruin, maar had wel vage randen.
    Dit plekje(wrat/moedervlek) kende ik nog niet en heb ik dus nog niet zo lang. Ik moet er misschien wel beleggen dat ik zwanger ben, ik heb begrepen dat je dan ook meer pigment aanmaakt en dat er dan nieuwe plekjes kunnen komen.

    Is dit ernstig? Wat moet ik doen? Afwachten of naar huisarts?miscchien maak ik me te snel druk?
    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Aangezien je eerder een melanoom hebt gehad, is het misschien toch verstandig om de huisarts even te laten kijken.
    Ik ga er niet vanuit dat er iets ernstigs aan de hand is, maar kies het zekere voor het onzekere. Ook voor je eigen gemoedsrust.

    Reageer
Reageer op: Bruin wratje/moedervlek (5mm) opengekrabt, is dit ernstig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief