Hartinfarct of beroerte?

  • #1

    Hallo, Heb sinds dinsdag avond last van een misselijk gevoel. Dat ging weg, kwam weer terug over de laatste paar dagen. Op 28-05 toen ik aan het werken was werd ik opeens erg moe. Begon zwaar door mijn mond te ademen en later werd ik ook licht in mijn hoofd. Mijn buikspieren voelde kort daarna straks aangetrokken en mijn armen en gezicht waren aan het tintelen. Wist niet eens meer wat is 5 seconden geleden deed.

    Mijn collega zag dat ik er niet goed uitzag en zei dat ik anders maar even achter in de kantine moet gaan zitten. Daar even gezeten voor 5 minuten en de symptomen ging geleidelijk weg.

    Ik heb nu nog steeds met regelmaat last van misselijkheid en ademen gaat een beetje lastig omdat er een lichte druk op mijn middenrif zit.

    Heb ik nu te maken gehad met een hartinfarct of een zware beroerte, want ik was niet van de wereld toen ik die "aanval" kreeg op het werk.

    Mvg. Anoniem

    Reageer
    #2

    [quote]Heb ik nu te maken gehad met een hartinfarct of een zware beroerte, want ik was niet van de wereld toen ik die "aanval" kreeg op het werk.[/quote]
    Ik vind dat je toch wel een beetje overdrijft.
    Als het een hartinfarct zou zijn geweest had je heel andere klachten gehad. Bij een zwarte beroerte had je dit berichtje beslist niet meer kunnen typen.
    Je klachten lijken zeker niet op een hartinfarct en al helemaal niet op een "zware" beroerte. Bij een van die dingen gaan de klachten beslist niet weg als 5 minuten rustig gaat zitten. Misschien moet je hartinfarct en beroerte maar eens googlen.
    Je hebt volgens mij een aanval van hyperventilatie gehad.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie Tandor! Ik had ze inderdaad beide gegoogled en omdat er bij beide stond dat je last van trillingen, misselijkheid en druk in de borst stond dacht ik dat het misschien zoiets kon zijn. Ben ook pas 16 dus zeker geen ervaring of iets dergelijks.

    Wel heb ik nog steeds last van misselijkheid en mijn speeksel heeft ook zo'n raar smaakje als je misselijk bent. Heeft dat ook met hyperventilatie te maken? Ik ga het meteen opzoeken!

    Reageer
    #4

    Je zou de hyperventilatie test kunnen doen op:
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

    Je klachten kunnen daar vandaan komen.

    Reageer
Reageer op: Hartinfarct of beroerte?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief