Armblessure ulnar zenuw

  • #1

    hallo beste mensen. ik heb gister een zware klap met een metalen op mijn boven oppervlakte van mijn hand gekregen ik googlede het op en het klap kwam op mijn ulnar zenuw het zenuw wat precies tussen me laaste 2 vingers beneden ligt , onder op wikipedia foto te zien mijn beneden arm en hand is vandaag beetje lam en voelt koud en warm niet goed, gaat het vanzelf over? ik krijg ook pijn soms mijn zenuw is mischien ebschadigt permanent?

    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/Nerves_of_the_left_upper_extremity.gif

    Reageer
    #2

    Of de zenuw is beschadigt en of het vanzelf goed komt is moeilijk te zeggen. Een kneuzing zal er in ieder geval wel zijn. Ga even langs bij de huisarts en vraag een verwijzing voor een röntgenfoto.

    Reageer
    #3

    bedankt ik zal morgen contact opnemen met mijn huisarts.

    Reageer
    #4

    hoi daar ben ik weer ik ben vandaag naar mijn huizarts geweest ze hij zij dat ik mijn arm niet moest strekken en dat het over kan gaan in een paar dagen tot paar weken het is nu de vierde dag en ik had mijn 2 vingers beethe klem ik moest ze omhoog helpen , moest de dokter een röntgen laten doen of is het niet nodig want ik voel me niet comfortabel zo en het gevoel hou/warm is nog bijna volledig weg in me inderarm en twee vingers, jullie advies graag bedankt.

    Reageer
Reageer op: Armblessure ulnar zenuw


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief