Halve besnijdenis door huisdokter?

  • #1

    Hoi, ik ben een jongen van 18 jaar en ik zit met een probleem. Mijn voorhuid gaat bijna niet naar achter als ik een erectie heb, maar wel helemaal in slappe toestand. Tot nu heb ik daar geen last van gehad, maar nu ik sinds kort een vriendin heb (zij weet van mijn toestand) zou ik dit graag verhelpen.

    Maar ik wil me niet volledig laten besnijden, is dit mogelijk bij een huisdokter of moet ik naar een uroloog?

    Groetjes, Tyler.

    Reageer
    #2

    gewoon laten besnijden, ga even naar de huisarts.
    volgens mij doen sommige het zelf( net als steriliseren) en andere verwijzen door.
    Succes, Brenda

    Reageer
    #3

    Maar u spreekt toch over een volledige besnijdenis? Ik wil eerder een Preputioplastie (ik heb wat research gedaan). Dit kan dan zeker bij een huisdokter?

    Reageer
    #4

    Chirurgie aan de penis wordt in de regel door de chirurg zelf gedaan i.v.m. altijd mogelijke complicaties. Het is inderdaad een eenvoudige ingreep, toch vergt deze meer kennis en kunde dan de gemiddelde huisarts. Vanwaar je voorkeur voor de huisarts?

    En is het geen optie rekoefeningen voor de voorhuid te doen? Je zou niet de eerste zijn die hiermee van het probleem verholpen zou zijn. Als je met regelmaat de voorhuid wat oprekt, zal hij na verloop van tijd ruim genoeg zijn om ook tijdens een erectie goed over de penis te komen.
    Als je dit geduld niet hebt, is een circumcisie toch de beste oplossing.

    Reageer
    #5

    Omdat ik mijn huisarts gewoon ben en wat nerveus en beschaamd ben om dat een totale onbekende uroloog te tonen. Die rekoefeningen zijn een mogelijk oplossing, maar heb je dan geen zalfje ofzo nodig? En circumsisie is praktisch uitgesloten, gewoon voor het feit dat ik dat niet wil 😛 Maar ik zal nog effe wachten met dokters en operaties, ik zal eerst die rekoefeningen es proberen.

    Bedankt, Mr. Durde

    Reageer
    #6

    Er zijn meerdere soorten behandelingen. ten eerste de circumcisie: partiëel of totaal

    De partiële kan later weer dezelfde klachten geven door de littekenvorming, daarom voeren sommige artsen deze behandeling niet meer uit.

    Een behandeling met een creme met steroïden gebeurt alleen bij kleine jongetjes

    Reageer
    #7

    [i]gewoon laten besnijden, ga even naar de huisarts.
    volgens mij doen sommige het zelf (net als steriliseren) en andere verwijzen door.[/i]

    hallo brenda
    ik heb vraagje ik ben besneden heel strak, ook zonder mijn vraag ik wou losjes besneden worden. nu ist ik heb sex intiem gehad, en sindsdien heb ik heel veel pijn en een paar litekens.. ik vermoed men vriendin ja het gewoon aan voelde als of ik geen strak besneden penis had. ik heb nu bang ik heb pijn en veel meisjes zeiden ik heel mooi gevormde eikel had en moie penis, kan een plastich hirurgie dat litekens weg halen aub?? en ook die pijn ? ook ik heb wel van in het begin tot nu 2jaar nadien pijn aan ene kant waar de draadjes zijn gehecht (dus waar het is begonnen met open en toe maken van de snijding. ik huil elke dagen, ik heb heel veel pijn en vind ik verlinkt ben weet iemand of plastich chirugie dat kan verhelpen ik ging vaak naar saun's helemaal naakt in emelda dat is afgebrand. nu ik durf mijn penis niet meer open en bloot toenen ik zien dat er litekens zijn en ben zeer bang voor men toekomst + die erge pijn kan dit verholpen worden aub ? wie weet een echte goede plastich chirurg voor dat te verhelpen aub. ook het is echt amerikaans besneden dat heb ik niet gevraagd de uroloog deed het uit zijn eigen ik denk veraste hem dat ik in slappe penis een klein pikje had ?? en tis wel zo maar ik een echte errectie heb is mijn oenis ong 19cm dan is dat echt bijna geen huis meer voor te bewegen ik ben bang wie kan mij helpen en de weg wijzen naar een dokter die dat pijn weg doet en die litekens aub ik ben einde raad. ik huil elke nacht in mijn bed wie helpt mij de goed weg en is daar iets aan te doen ?
    groetjes ricardo

    Reageer
    #8

    Ga naar uw huisarts en laat het opnieuw beoordelen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    [i]Ga naar uw huisarts en laat het opnieuw beoordelen.[/i]

    ik ben uroloog geweest en hij zei is niks te zien ik kruip van de pijn uroloog benseed mij waar kan ik terecht voor wetsdokter aub?
    mvg

    Reageer
    #10

    ik kan jouw klacht niet begrijpen.er is vermoedelijk wat mis gegaan. zou zoo spoedig mogelijk een afspaak maken metje huisarts met een doorverwijzing naar een uroloog.veel sucses.

    Reageer
    #11

    Hierbij wil ik reageren op het onderwerp 'halve besnijdenis'. Ik heb zelf 20 jaar geleden een halve besnijdenis ondergaan en dat is mij slecht bevallen. Ik geef nu wat tips voor jongens en mannen: 15 jaar geleden heb ik mij strak laten besnijden d.w.z. 1cm onder de eikelrand. De uroloog heeft mij toen goede adviezen gegeven. Ik moest mij volledig kaalscheren, ook de balzak. Hij vroeg ook of ik masturbeerde en hij gaf mij toen het volgende advies. De eerst 2 weken eerst alles laten genezen. Dan voorzichtig beginnen met talk of baby poeder over de eikel wrijven en dat ongeveer 2 maanden doen tot er een hoornlaagje is ontstaan. Nu trek ik mij gewoon droog af met duim en wijsvinger en krijg hier altijd een heftig orgasme van. De spuitkracht is ook enorm veel beter als met voorhuid. Voordelen: 1) je kan langdurig trekken en neuken. 2) veel schoner geen smegma. 3) etisch vind ik het ook mooier.
    Satopex.

    http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/199360-besnijdenis.html

    Reageer
    #12

    Hoi Tyler,

    Het lijkt me dat je via je huisarts doorverwezen dient te worden om het e.e.a. te laten verhelpen door de uroloog. Want zo het schijnt; je voorhuid moet na je 16e gewoon teruggeschoven kunnen worden.
    Hoop je geholpen te hebben. groetjes

    (het is al wel een tijdje geleden dat je geschreven hebt, dus wellicht ben je er zelf al achter?)

    Reageer
    #13

    Een circumcisie is een envoudige ingreep die de chirurg vaak doet. De reden om een besnijdenis te doen is phimosis. Klachten die kunnen als gevolg van een phimosis zijn bijvoorbeeld moeilijkheden bij het plassen of pijn van een erectie of tijdens de geslachtsgemeenschap.

    Reageer
    #15

    Ik ben ook besneden sinds Dinsdag.
    Ik heb nu antibiotica omdat er een lichte ontsteking ontstond.

    Nu heb ik echter ook nog een vraag.
    De penis moet ik van de huisarts omhoog leggen wegens bloedingen.
    Maar mijn penis blijft vaak hangen aan de onderbroek (Onderkant van de eikel). Na een douche weekt het vanzelf weer los. Dit overkomt mijn nu ook gewoon overdag. Ik heb er vaseline opgedaan maar zelfs dat is niet echt te doen ook wegens de pijn. En steeds een douche nemen lijkt me ook niet echt nodig. ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen voor tips.

    Reageer
Reageer op: Halve besnijdenis door huisdokter?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief