Darm beschadigd met scherp voorwerp?

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ben ik even blij dat het 'anonieme' internet bestaat.
    Ik heb namelijk klachten waarmee je normaal naar de dokter zou gaan alleen in dit geval is het schaamgehalte iets te groot.

    (Ik ben een jongen 20 jaar)

    Ik ben er namelijk achtergekomen dat je heftig klaar kan komen wanneer je via de anus de g-spot stimuleert. Dus nee het is geen fabeltje haha. Maar wat begon met een voorzichtige vinger eindigde met een, nu komt het schaamgedeelte, toiletrollen-houder van metaal. Ik vraag me af hoe stom ik kan zijn maar zo zie je maar wat je hormonen met je verstand kunnen doen. Ik zag er tijdens de daad geen kwaad in en alles ging ook wel goed. Af en toe ging ik te diep en kwam ik in een soort bocht waar ik niet verder kon. Ik ging dan ook niet doorduwen want dat deed pijn.

    Dit alles was ongeveer 2,5 tot 1,5 maand geleden, weet het niet meer met zekerheid te zeggen. Ruim een week geleden had ik ineens bloed bij mijn ontlasting wat gelukkig na 2 dagen wel weer over ging. Vannacht werd ik wakker van de pijn, ik had extreme steken in mijn buik en kon me niet meer bewegen. Door goed te ademen werd het wat minder en ik viel na een tijdje weer in slaap. Rond de ochtend werd ik weer wakker van de pijn en wachtte tot het minder werd om vervolgens op het internet te zoeken (en nu ook te schrijven).

    Het grote probleem is dus het onderzoek. Ik zelf kan niet zoveel vinden en ik weet dat de meeste van jullie gaan zeggen dat ik direct naar de huisarts moet maar ik kan toch echt niet zeggen dat ik een metaal voorwerp in mijn anus hebt gestopt. Hoe achterlijk is dat?

    Ik ben nu dus aan het zoeken naar een draai van mijn verhaal, wat toch duidelijk maakt wat het probleem kan zijn maar wat mij niet afbeeld als een raar persoon. Wie weet om ik die dokter nog een keer tegen op straat ofzo.
    En nog een punt is het eigen risico, ik neem aan dat ik naar het ziekenhuis moet voor een scan en dus moeten [b]mijn ouders[/b] mijn eigen risico moet betalen Leg dit maar eens uit aan je ouders..

    Dus als wanhoopsdaad hoop ik hier nog wat wijzer te worden, tips te krijgen en misschien moed om alsnog stappen te ondernemen. Het liefst wacht ik namelijk af want de pijn in mijn buik wordt al minder. En het lijkt me ook zo vreemd dat dit alles 2 maanden later ineens begint?!

    ps. ik ben het meest bang voor een darmperforatie maar ik heb niet alle symptomen, alleen de tijdelijke ontlasting en nu de hevige buikpijn.
    ps2. mijn voedingspatroon is ook lichtelijk veranderd, ik eet de laatste tijd alleen nog maar bruinbrood dus veel meer vezels.

    Groet

    Reageer
    #2

    Helemaal vergeten te zeggen; de metalen houder is plat van boven dus best wel scherpe randjes, met je handen voel je het niet echt en toen ik glijmiddel gebruikte ook niet echt maar ik kan me indenken dat dit gevoel en de beschadiging voor een darm anders is dan een vinger.

    Reageer
    #3

    in de eerste plaats, geloof het nou maar, wat jij hebt gedaan komt vaak voor, er is geen arts die ervan op kijkt dat mensen voorwerpen in hun anus stoppen.
    vaak wordt als smoes gebruikt dat ze erop zijn gevallen..... tja, mag hoor, maar geen arts die het geloofd/
    er is op de rontgen al van alles voorbijgekomen.......stukken slang, gloeilamp, fles, enz.enz. allemaal naar binnen geglipt door erop te vallen ; - ) de foto's gaan de afdeling over en er wordt natuurlijk wel om gelachen, maar de naam van de patient wordt nooit genoemd hoor.

    je kunt gewoon naar de dokter gaan ivm met bloedverlies en buikpijn, zeg tegen je ouders dus alleen maar dat je buikpijn met bloedverlies hebt en dus naar de dokter gaat. Kan dan nml ook om aambeien gaan, verder hoef je dus niets uit te leggen.
    spreek tegen de dokter maar gewoon de waarheid, echt.....hij snapt het wel en kan dan ook beter de schade bepalen.....
    doe het maar niet meer met verkeerde voorwerpen!
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #4

    Bedankt voor de reactie!

    Ik wacht het nog even af. Vandaag ging al wat beter, over het algemeen wel een zeurderig gevoel en af en toe een steek maar niet meer zo heftig als vanochtend.

    Met die reden naar de dokter gaan was ik inderdaad al van plan (als ik zou gaan) alleen de stap om de waarheid te vertellen bij de dokter is erg groot. Maar inderdaad wel noodzakelijk als het gaat om het inschatten van de schade.

    Bedankt iig voor het geven van wat extra moed. Misschien post ik hier nog wat updates.

    Reageer
    #5

    Het is nu alweer een tijd geleden en het is zo goed als over gegaan. De pijn werd steeds minder alleen mijn ontlasting/stoelgang was soms nog verward.

    Nu maar hopen dat het zo blijft en ik nergens last van krijg.

    Reageer
    #6

    Hoe is het nu met je darmen?

    Reageer
    #7

    Er bestaan speciale anus dildo's...

    Reageer
    #8

    Haha nou, wie zijn billen brand moet op de blaren zitten.

    Als je zulk soort rare dingen doet dan moet je gewoon opbiechten wat je doet tegen de dokter.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Darm beschadigd met scherp voorwerp?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief