Hevige steken darm?

  • #1

    Hallo,

    Ik wil mijn verhaal kwijt en misschien dat iemand me hiermee verder kan helpen. Ik heb al een lange tijd darmproblemen, slijm in de ontlasting, misselijkheid, boeren, constipatie, opgeblazen buik, vermoeidheid, krampen. Ik ben hiervoor ook naar de HA gegaan die heeft me doorverwezen naar een MDL-arts. Ik heb veel onderzoeken gehad, gelukkig kwam daar niks erg uit, maar ik had dus nog steeds geen oorzaak kunnen vinden. Dus werd mijn probleem bestempeld met PDS en doosjes laxeermiddelen mee. Mijn probleem komt nogal over met de symptomen van PDS dus ik liet het daar bij zitten.

    Alleen nu heb ik steeds last van hevige steken in de rechter(boven)zij. Het is erg pijnlijk en als ik dan zo'n aanval van een paar seconden krijg spring ik omhoog en laat alles vallen en grijp naar mijn zij. Soms straalt de pijn ook door naar mijn rug. Ik heb ooit gehoord dat je darmen dan tegen je galblaas/lever komt, is dat waar en is dit niet gevaarlijk? Ik hoop dat iemand me kan helpen. Ik ben dit namelijk echt zat.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het vooral je darm is die de klachten veroorzaakt..
    Als de klachten zo aanhouden, ga dan toch terug naar de MDL arts

    Reageer
Reageer op: Hevige steken darm?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief