Negatief test! twijfels oprecht?

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi

  heb vandaag een zwangerschap test laten doen bij mijn huisarts..uitslag was negatief! heb het gevoel dat er iets niet klopt! dat ik toch zwanger ben!ik ben nooit overtijd..heb wel een beetje zeurende buikpijn en dat is al iets meer dan week! en als ik het heb dan ben ik ook menteen ongesteld..pijnelijke borsten heb ook last van..elke avond knallende hoofdpijn(BAH) ik snap er niks meer van..! voel me er klote bij!! als ik niet echt zekerheid heb! tjaa..de test,maar die geven ook zo vaak de verkeerde uitslag terwijl sommige vrouwen wel zwanger zijn!! maar misschien had ik niet genoeg zwangerschapshormoon in mijn urine..Tja erg hoor vrouw zijn hé? ha ha

  groetjes

  Reageer
  #2

  hoi

  ik weet niet hoelang je overtijd bent.
  bij mij duurde het heel lang voor ik positief testen .pas met de 10 weken zwangerschap.

  het komt niet vaak voor dat iemand pas zo laat positief test maar het kan wel.

  ik dacht ook dat ik gek aan het worden was omdat het negatief bleef en de huisarts zei dat mijn hormonen gewoon aan het schommelen waren.

  hoop voor je dat je snel een antwoord hebt.
  mishcien een bloedtest een optie?

  sterkte kimberly

  Reageer
  #3

  Ik loop met precies hetzelfde! Ik ben nooit overtijd, maar deze maand ben ik gewoon niet ongesteld geweest. De test (thuis) was negatief. Toch denk ik dat ik zwanger ben. Zal ik toch naar de huisarts gaan?

  Reageer
Reageer op: Negatief test! twijfels oprecht?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief