8 maanden zwanger zonder te weten?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Mijn verhaal is nogal lang en ingewikkeld. Vorig jaar in September ben ik bevallen van een zoon. Ik wist pas dat ik zwanger op het moment dat ik al ontsluiting had.

    Dit was een hele traumatische ervaring voor me. Gedurende die zwangerschap ben ik niet ongesteld geweest.

    Nu sinds een maand maak ik mezelf weer helemaal gek weer 8 maanden zwanger te zijn ( eind oktober 2 keer onveilig gevreeën, heel dom, ik weet het) ik wordt elke maand gewoon ongesteld sinds mijn bevalling. Voor het laatst 1 tot 5 a 6 Juni.

    Sinds een week heb ik last van enorm veel vaginale afscheiding en slijm verlies (ik denk ook urine) ook had ik in die week last van mn onderbuik, gedeelte boven de venusheuvel zeg maar. Ook pijn in onderrug. Heel soms voelde ik een korte lichtelijke branderige gevoel in mijn vagina. Ongeveer 56 uur geleden ging ik naar de wc om te plassen, en zag dat ik een lange dikke hele brede stuk slijm had verloren. Deze was melkachtig qua kleur. Dus uiteraard maak ik mezelf gek dat het weer zover is. Ik voel geen bewegingen in mn buik. In maart 2 testen gedaan en beide waren negatief.

    Ik ben vol van postuur, anders had ik het sneller gezien aan mn buik of ok zwanger was ja of nee.

    Nu mijn vraag; Zou ik 8 maanden zwanger zijn? Of zou ik mezelf helemaal gek maken omdat ik bang ben weer zoiets te ervaren?

    Ik hoor graag jullie mening..

    Reageer
    #2

    Ik wil er ook bij melden dat ik met dit verhaal naar 2 verloskundigen ben gegaan en beide gaan er niet van uit dat ik niet zwanger ben. Maarja, als de angst eenmaal overneemt..

    Reageer
Reageer op: 8 maanden zwanger zonder te weten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief