Zwanger zonder seks

 • #1

  Hi, al weken had ik onwijs gevoelige borsten en een vreemd gevoel aan mijn buik en was ik vaak misselijk. Een vriendin van me zei dat ik het best naar de huisarts kon gaan en die zei dat het vast met de menstruatie en dus hormonen te maken kon hebben. Toen ze echter begon over menstruatie, bedacht ik me opeens dat ik al weken niet ongesteld was geweest. Zwanger kon ik eigenlijk niet zijn, want de laatste keer dat ik seks had was maanden ervoor. Daarom besloot ik dus geen test te doen en de dokter te vertrouwen. Pas toen ik twee menstruaties had overgeslagen en ik merkte dat ik zwaarder werd, ging ik terug naar de dokter. Ze zei dat er een grote kans was dat ik zwanger was. Toen ik haar vertelde dat ik al maanden geen seks had gehad wist ze ook niet meer wat het kon zijn. Ze raadde me aan om voor de zekerheid een test te doen, maar ik besloot dat niet te doen. Via een vriend kon ik een week later in het ziekenhuis terecht om een echo van mijn buik te laten maken en toen bleek dat ik al 15 weken zwanger was. Momenteel ben ik 32 weken en heb ik nog altijd geen idee hoe ik zwanger ben geworden. Het is raar maar waar. Heeft iemand enig idee?

  Reactie
  #2

  Je schrijft: maanden ervoor... hoeveel maanden waren het dan?

  Reactie
  #3

  7 maanden.

  Reactie
  #4

  7 maanden geleden seks gehad en je bent nu ongeveer 7 maanden zwanger. Klinkt best logisch dan

  Reactie
  #5

  Sorry dat was niet helemaal duidelijk. Op het moment dat ik te horen kreeg dat ik 15 weken zwanger was had ik 7 maanden ervoor seks gehad. Kortom: hij kan de vader niet zijn.

  Reactie
  #6

  ah... misverstandje
  Als je daarna geen enkele seksuele activiteit hebt gehad, dan weet ik het ook niet.. Maar in principe is dat dan onmogelijk

  Reactie
  #7

  Klopt. Ik zit er best wel mee, omdat ik natuurlijk niet weet wie de vader is en hoe mijn kind eruit komt te zien. De dokters gaan er vanuit dat ik seks heb gehad zonder dat ik me dat kan herinneren maar ik dacht ik vraag het via hier, misschien dat iemand een andere methode kent.

  Reactie
  #8

  Er zal sperma in je vagina gebracht moeten zijn. Je hebt in die 7 maanden helemaal geen seks gehad? Ook niet met condoom of zonder ejaculatie?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Niet dat ik weet. Misschien terwijl ik uit ging zonder dat ik me kan herinneren anders geen idee.

  Reactie
  #10

  zoiets zal er dan toch gebeurd moeten zijn. Heel vervelend voor je

  Reactie
Reageer op: Zwanger zonder seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief