voorvocht, ik wil niet zwanger worden.

  • #1

    hoi ik ben echt doodsbang, ik heb vandaag voor het eerst sex gehad met mijn vriend ik ben 14 jaar oud en we hebben het geprobeerd met condoom maar dat ging niet dus toen hebben we het zonder gedaan hij is niet in mij klaargekomen maar er is volgensmij zeker wel wat voorvocht in mij gekomen ben ik nu zwanger? en is de kans daarop groot? kan je ook anoniem abortus doen? want ik wil zeker niet dat mijn ouders erachter komen da tik zwanger ben geweest.

    Reageer
    #2

    Hoi Savannah, wanneer is dit gebeurd?Als het morgen nog geen 72 uur geledenis, ga naar een drogist of apotheek en haal een morningafterpil. Dat is geen fijn middel (veel hormonen, geen snoepje) maar dat kan ervoor zorgen dat je niet zwanger wordt. Als het al langer dan 3 dagen geleden is, is het een kwestie van afwachten: wanneer werd je voor het laatst ongesteld? Ben je regelmatig? Als dit vlak na je ongesteldheid (tot 2 weken erna) is gebeurd, loop je meer risico dan vlak voor je ongesteldheid. Maak jezelf niet gek: ja je hebt risico gelopen, maar dat betekent niet dat je ook echt zwanger wordt. Ik hoop voor je dat dit goed afloopt. Doe een test als je overtijd bent en laat je vriendje nooit meer zonder condoom met je vrijen. Ook niet eventjes, hoe graag hij ook wil. En: ga aan de pil. De dokter mag dat niet aan je ouders vertellen, dat kan jij zelf doen als je zover bent. Maar dit soort stress wil je niet, ben je veel te jong voor. Wees zuinig op jezelf, geloof een jongen nooit als hij zegt dat hij voorzichtig is of dat er niks kan gebeuren. Jongens zeggen alles om maaret je naar bed te kunnen, dus jij moet zelf nadenken. Sterkte meid!

    Reageer
    #3

    Lees nu net dat het vandaag is gebeurd: haal zo gauw je kan een morning afterpil, dan kan je stoppen met zorgen maken. Het is morgen op veel plekken koopzondag en de Etos op het station is ook open. Kan je je een beetje raar door voelen, maar dat is beter dan niks.

    Reageer
    #4

    ja.. ik ben net 2 weeken geleden ongesteld geweest. en ik zal zometeen een morning after pil halen. want het is nog geen 72 uur geleden geweest. ik hoop maar dat dit goed afloopt,bedankt voor alles dit heeft me veel geholpen !

    Reageer
    #5

    halo ik ben romy,en ik wil gisteren seks met mijn vriend en ik heb 2 weekend geleden ongesteld engisteren seks ga haalt maar die sperma niet laten in op min baarhaar meoder,die vraag kan ik dan zwanger worden?

    Reageer
    #6

    probeer het nog een opnieuw Romy

    Reageer
    #7

    ik heb seks ga haat 2 dagen geleden met mijn vriendje en wij heeft drie keer gedaan,2 keer in middag en savond een keer gedaan,maar mijn vriendje heeft die sperma niet in mijn baarhaarmoeder in.die vragen is kan ik dan zwanger worden?maar ik wil niet zwanger worden?wat moet ik dan doen?xxxx romy

    Reageer
    #8

    Ik weet natuurlijk niet wat jullie precies wek en niet gedaan hebben, maar erg verstandig was het niet om dat zonder condoom te doen. Ga voor de zekerheid vandaag nog de Morning After Pil halen. Die MOET binnen 72 uur worden genomen. Hoe eerder hoe beter.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo mevrouw. Ik heb gisteren op zaterdag 12 december seks gehad met me vriend alleen we hadden het zonder condoom gedaan maar hij was niet klaar gekomen in mij. Maar ben bang dat de voorvocht me zwanger kan maken, alleen hwb geen geld voor morning afterpil. Weet u misschien wat ik kan doen.pleaseee help me mevrouww ik huil al tweede dagen achter elkaar. Wat moet ik doen

    Reageer
    #10

    Wat je in ieder geval moet doen is de volgende geen seks meer hebben zonder condoom.
    In voorvocht zitten in principe geen levende spermacellen. Maar 100% garantie is dat niet. Het verstandigst zou dus toch zijn om de MAP te gebruiken. Als je de MAP zelf niet kunt betalen praat er dan met je vriendje over. Als dat ook niet kan zul je er toch met je ouders over moeten praten.

    Je kunt natuurlijk ook afwachten tot je volgende menstruatie.

    Hoe oud ben je? En hoe oud is je vriendje?

    Reageer
    #11

    Ik ben 16 jaar oud en me vriend is 14 we hebben geen relatie en ik wil niet dat me ouders het weten help ke alstublieftt mevrouwww

    Reageer
    #12

    Ik kan je helaas niet verder helpen......
    Je zou naar de huisarts kunnen gaan. Daar kun je zonder ouders naar toe.

    Je bent 16 en hebt geen 15 euro voor de MAP?

    Reageer
    #13

    Wat is een MAP mevrouw en waar kan ik dat halen en hoeveel kost dat

    Reageer
    #14

    De MAP is de Morning After Pil en is verkrijgbaar bij de drogist en de apotheek voor ca 15,00 euro

    Reageer
    #15

    Maar is het niet telaat nog het is zaterdag gebeurd en als ik morgen maandan rond 13:00 inneemt heb ik nog kans om niet zwanger te raken?

    Reageer
Reageer op: voorvocht, ik wil niet zwanger worden.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief