kinderwens op de valreep

  • #1

    Oproep

    Voor het blad Psychologie Magazine schrijf ik een artikel over zwanger worden rond je veerstigste. Hoe is dat om te leven met een zekere haast? Is er sprake van paniek? Is er berusting? En wat als het niet lukt? Is er spijt? Verdriet? Welke conflicten brengt dat met zich mee? Graag zou ik voor dit artikel in contact willen komen met vrouwen van 35 tot 43 die bezig zijn om zwanger te raken. Ik wil deze vrouwen graag interviewen over de psychologische 'druk' die dit met zich meebrengt. Het gaat mij niet zozeer waarom er zo lang gewacht is, maar vooral om hoe je je eronder voelt.

    Het blad Psychologie Magazine besteedt aandacht aan de psychologie van het dagelijks leven. In de onderwerpskeuze proberen we aan te sluiten bij de actualiteit. Nu dit onderwerp (vrouwen die lang wachten voor ze besluiten zwanger te worden) in de belangstelling staat willen we graag enkele vrouwen over hun ervaringen aan het woord laten. Mocht je aan dit artikel willlen meewerken, dan kan je mij bellen of mailen.

    vriendelijke groet,

    Anouk van Wechem
    freelance journalist/ tekstschrijver Psychologie Magazine
    06 54667725
    [email protected]

    Reageer
Reageer op: kinderwens op de valreep


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief