Kinderwens? Uit die broek!

Het mannelijke sperma is de afgelopen 50 jaar in kwaliteit sterk achteruit gegaan. Men weet niet precies, waardoor dit komt. Echter, de wetenschappers zijn het er wel over eens dat het dragen van strakke broeken en het daarbij behorende tekort aan ‘doorluchten’ bijdraagt aan deze kwaliteitsdaling. Dus hebben jullie een kinderwens? Uit die broek.

Een Schotse studie heeft bewezen dat het dragen van een Schotse kilt zorgt voor het ideale klimaat voor een actieve spermaproductie. Dan gaan deze heren ervan uit dat de kilt op de traditionele manier wordt gedragen.

De kilt

Door een kilt te dragen zorg je voor een ideaal fysiologische scrotummilieu, en die zorgt voor het behoud van een gezonde temperatuur van het sperma. Deze temperatuur komt zowel de kwaliteit als de kwantiteit ten goede. Wanneer de kilt op de traditionele manier wordt gedragen, kan de boel daar beneden natuurlijk flink doorluchten. Het te weinig luchten vertraagt de productie van sperma en zorgt voor niet al te krachtig sperma. Hierdoor hebben deze veel moeite om een eicel te bereiken.

Het blijkt dat voor een maximale en meest optimale productie van sperma. De temperatuur van de teelballen moet schommelen rond de 34°C. Dat is ongeveer 3°C lager dan de gemiddelde lichaamstemperatuur. Onderzoekers roepen al sinds de jaren 80 dat al dat nauw aansluitende ondergoed een negatieve uitwerking heeft op de vruchtbaarheid. Eind jaren 90 is bewezen dat het dragen van strakke broeken de temperatuur tot diep in de testikels verhogen. Het gevlog is dat de rechtstreekse omgeving tot wel 3,5 graden warmer wordt.

Conclusie

Dus wanneer er een sterke kinderwens leeft dan blijkt het dat mannen maar beter hun broeken kunnen inwisselen voor een paar rokken.

Delen:  
4 reacties op “Kinderwens? Uit die broek!
 1. Ben het mee eens dat het dragen van strakke broeken en onderbroeken schadelijk is. ik draag al tijden weide katoenen broeken zonder onderbroek, en voel me daar prettig bij. alleen een opkomende erectie is wel altijd te zien, voor de genen die er op letten.
  een tweede mogelijkheid van zaad verslechtering is telefoon in broekzak en veel met laptop op school, daar wordt volgens mij nog te weinig aandacht aan besteed.

  Geschreven door Roy op
 2. hi dokter; eens gelijk over bepaalde broeken die mannen en jongens dragen is omdat familie dat leuk vind staan. Toen ik op mij zelf ging op 4 maart 1986 naar een arts in het andreas ziekenhuis van amsterdam (omdat almere nog aan het bouwen was aan het Flevoziekenhuis), kwam ik thuis[niet bij mijn ouders]maar op mijzelf dank zij een collega van de plantsoenendienst. Ik had toen gelukkig iets ruimere broeken en ook ondrbroeken met en elastiek die om mijn middel zat en het goed voelde. Nu heb ik een vraag aan uwe dokter;als ik ooit die sildenafil mylan die vgz wel vergoed voorgeschreven krijgt en drie tabletjes per dag zou doorslikken met water[vigra 50mg of 25 mg]zal dan mijn penis in grote lengte zijn toegenomen ver boven mijn naveltje uit komt?het zal mij echt gelukkig maken zodat dit voor de testosteron[vruchtbaarheid] is en ik als man van nu 63 jaar als nietrokende zeer gelukkig hier mee zou wezen en zijn. Dokter als nog bedankt voor uwe medische antwoord. afz john johan otten

  Geschreven door john johan otten op
 3. Als je blieft zeg, leestekens en hoofdletters !

  Geschreven door Frank op
  • Alweer een letter kundige erbij.

   Geschreven door xx op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief