Stuitligging

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,
  Ik ben 30 weken zwanger van ons 1e kindje, hij ligt in stuit.
  Ik vraag me af hoelang hij nog heeft om te draaien. De verloskundige zegt dat hij nog alle tijd heeft om te draaien, in theorie. In praktijk is het wel zo, zei ze, dat als hij altijd zo ligt bij echo's/controles de kans minder groot is dat hij draait. Ik heb nog wel heel wat vruchtwater en dus ruimte.
  ZIjn er meiden met ervaring? Wanneer draaide het kindje bij jullie?

  Groetjes, Mette

  Reageer
  #2

  die van mijn dochter lag ook in stuit maar is in de 33 e week gedraaid, je hebt nog wat tijd anders proberen ze hem wel te draaien, dit kan ook niet te vroeg anders draait hij te makkelijk weer terug.
  Afwachten dus maar.
  Sterkte en een gezond kindje gewenst.
  Brenda

  Reageer
  #3

  Hallo,

  Ik ben nu dik 34 wkn zwanger van mn 1e kindje. Mijn baby lag met 30 wkn ook nog in stuit, maar is daarna nog gedraaid uit zichzelf en ondertussen ook al ingedaald. Dus dat kan echt nog.
  Succes verder met de zwangerschap!

  Reageer
  #4

  de kleine heeft nog de tijd om te draaien.Doet hij dat niet dan helpen ze over een paar weken.Als ze dat nu doen draait hij weer heel makkelijk terug.
  Mijn dochtertje lag ook in stuit met de 32 weken,Ze is met 32 weken ook geboren,dus dat was een stuitbevalling.pfffff...Toch nog ergens goed voor dat ze nog zo klein was.

  Reageer
  #5

  Bedankt voor jullie reacties!
  Ik heb ook gelezen over moxatherapie, iemand bekend mee?
  Over een week weer controle ik ben dan 31 wk. Ben erg benieuwd, ik voel nu nog een bobbel onder mijn ribben, waarschijnlijk het hoofdje omdat ik ook in mijn blaas getrappel voel.
  Stuitbevalling lijkt me niet ideaal, maar keizersnee ook weer niet. Ik ga maar hard hopen dat hij zijn best doet om te draaien!

  Groetjes, Mette

  Reageer
Reageer op: Stuitligging
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief