graag zwanger worden

Online ZorgZus
 • #1

  goeienmiddag allemaal ik heb een vraagje ben ongeveer 2 en halve maand geleden gestopt met de pil omdat ik en mijn vriend erg graag een kindje willen
  maar mijn vraag is toen ik stopte met de pil ben ik daarna gewoon na 4 wken ongesteld geworden en daarna weer na 3wken kan dat kwaad of ben ik nog aan het ontpillen nou ik hoor het graag van iemand die weet hoe het kan

  Reageer
  #2

  je bent inderdaad aan het ontpillen en dan kan je menstruatie een tijdje onregelmatig zijn maar dat gaat vanzelf weer over.
  de 1 is binnen een paar weken zwanger; terwijl de ander er wel maanden lang over doen of zelfs langer maar dat is bij iedereen verschillend.
  ik kan je 1 tip geven en het is makkelijker gezegt dan gedaan.
  probeer er niet te veel mee bezig te zijn met de vraag van ....zou ik nu zwanger zijn ja of nee...meestal als je er te veel mee bezig bent dan lukt het nl niet en ik spreek uit ervaring.
  ik was er te veel mee bezig en iedere keer als ik ongesteld werd dan was ik teleurgesteld tot op de dag dat mijn vader overleed toen dacht ik niet aan een zwangersschap en wat denk je.....3 weken na de dood van mijn vader kwam ik er achter dat ik inverwachting was. (ik heb het hem jammergenoeg niet kunnen vertellen)nu heb ik ondertussen een schat van een dochter van anderhalf jaar oud.
  ps...na 14 dagen van je laaste menstruatie dan ben je erg vruchtbaar dus wie weet als je er dan voor gaat is het misschien wel raak!
  succes ermee

  Reageer
  #3

  DANKJE WEL VOOR JE ANTWOORD maar ik heb vorige jaar een abortus laten doen dat heeft er tog niks mee temaken dan kan je tog gwn nog zwanger raken hoor het wel dank je wel alvast

  Reageer
  #4

  Hoi anoniem

  Je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet zwanger kunt worden als je onregelmatig ongesteld bent, mijn cyclus is ook heel erg onregelmatig tussen de 29 en 37 dagen heel erg verschillend dus.

  Vorig jaar ben ik gecureteerd na een onvolledige miskraam, ik wou gelijk zo snel mogelijk weer zwanger worden dat ik helemaal geobserdeerd ervan raakte.
  Net als wat Claudia zegt elke maand was een teleurstelling en bijna elke maand kocht ik wel een zwangerschapstest want alles zag ik als een zwangerschaps kwaaltje.
  Ik had op een gegeven moment zoiets van nu ben ik het zat, ik zie het wel.
  Een maand later had ik zulke pijnlijke borsten en ik was echt ontzettend uit mijn doen, en ja hoor positieve zwangerschapstest. Inmiddels al een echo laten maken ik ben nu vandaag 6 weken en 6 dagen zwanger, en we hebben het hartje 5 dagen geleden zien kloppen.
  Dus wat ik wil zeggen is: probeer geen sex te hebben om een kindje te maken want 9 van de 10 keer lukt dat dan gewoon niet. Geniet er gewoon van en het lukt als het jouw tijd is denk ik altijd maar. En probeer om de dag sex te hebben dan is de sperma kwaliteit het best,En tussen de 11de en 18de dag vanaf de eerste dag van je menstruatie vind meestal je vruchtbaarste periode plaats.

  Misschien kan je alvast beginnen met het slikken van foliumzuur, kan nooit kwaad en je weet nooit wanneer het raak is ๐Ÿ˜‰

  Succes

  Reageer
  #5

  En even over je vraag: je kunt gewoon weer zwanger worden na een abortus.
  Is mij ook gelukt dus maak je daar geen zorgen om, het heeft gewoon even tijd nodig.

  Reageer
  #6

  niet meer roken, dit geldt voor allebei. Niet meer drinken en inderdaad foliumzuur slikken, neem een multivitamine die ook geschikt is bij zwangerschap daar zit alles in , ook foliumzuur.

  Reageer
  #7

  dankje wel voor de antwoorden ja ik ben er ook nie zoveel mee bezig want dan lukt het meestal nie en heb ook nog geen zwangerschapstest gelkocht ik hou jullie op de hoogte verder iedereen die bezig is met zwanger worden wens ik veel succes toe en we horen het wel weer meiden

  Reageer
  #8

  Ben nu net vandaag ongesteld geworden.... Jammer, op naar de 5e ronde! Mijn cyclus is nu redelijk regelmatig en hij is rond de 22 a 23 dagen. Hij schuift eigenlijk elke maand 1 dagje op. Ben ook bezig met het verbouwen van een huis, en ik hoor om mij heen dat wanneer het nestje klaar is, het kindje vanzelf komt. En zo is het ook. Probeer er niet teveel mee bezig te zijn. Succes!

  Liefs, Donna

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ja ik moet nog ff afwachten als het goed is moet ik deze week anders ongesteld worden dus afwachten allemaal en hoe is het verder met jullie is er al iemand zwanger van jullie is wel leuk wat ervaringen leveren ik heb alleen een ontzettende buikpijn nou ik hoor het wel weer meiden

  Reageer
  #10

  hoi meiden ik ben vandaag ongesteld geworden dus op nieuwe naar een nieuwe ronde hoe is ie verder met jullie al iemand zwanger groetjes

  Reageer
Reageer op: graag zwanger worden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief