Zwanger?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik weeet niet meer wat ik moet doen?
  Ik heb een test gedaan en was nefatief, ik heb een morning afterpil geslikt en ben zelfs twee x ongesteld geweestt.. maar ik ben wel aan de pil, dus misschien daarom ongesteld geweest. ik ben heel erg bang dat ik toch zwanger ben, heb zo'n pijn in mijn borsten en last van witte afscheiding.. voor de rest denk ik soms dat ik duizelig ben maar twijfel later toch weeer... pf ik wil helemaal niet zwanger zijn ben nog maar 16!!
  help mij wat moet ik doen, ik durf eigenlijk ook niet naar de dokter.. maar stel dat ik zwanger ben ik het volgende week volgens mij 13 weken?? maar zie je dan al een buikje? ik heb wel een beetje een buikje maar dat komt door teveel eten dus misschien zie je het dan niet

  Reageer
  #2

  je schrijft dat je niet naar de dokter durft; maar je hebt wel de morningafterpil geslikt. dan is bij mij de vraag .......hoe kom jij aan die morningafterpil? die krijg je nl van de huisarts!
  ik zelf denk dat je niet zwanger bent en zeker niet als je de morningafterpil hebt ingenomen. jij bent nu wel nog steeds bang dat je zwanger bent dus ieder kwaaltje die je voelt denk je aan die zwangersschap. en een buikje die krijg je pas als je zeker 4 a 5 maanden zwanger bent.
  dus meid .....rust je hoofd en haal die gedachten maar weg
  je bent niet zwanger!

  Reageer
  #3

  hoi ik heb een vraag hoe verneem je dat je zwanger bent en hoe zie je dat want ik heb een zwangerschaps test gedaan en naar de dokter geweest en die zei dat ik niet zwanger kan zijn maar ben overtijd en alles doet zeer weten jullie misschien hoe je kan zien dat je zwanger bent graag zo spoedig mogelijk bericht terug groeten esmeralda

  Reageer
Reageer op: Zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief