Zwanger?

 • #1

  Beste allemaal, ik zit met een probleempje. Ik ben namelijk bang dat ik misschien zwanger kan zijn. Dit denk ik door een zeer opgezette onderbuik (waar ik normaal geen last van heb). Nu heb ik ook een paar redenen waarom een zwangerschap mij zeer onwaarschijnlijk lijkt: 1 hij is niet in mij klaargekomen 2 ik slik de pil helemaal goed 3 ik heb al twee tests gedaan (van Kruidvat, 2 voor 5 euro) en beide waren negatief 4 ik ben gewoon ongesteld geweest sinds de seks.
  Toch ben ik bang en wil een zwangerschap gewoon compleet uit mijn hoofd kunnen zetten, dus mijn vraag aan jullie is of ik toch zwanger kan zijn.
  Alvast super bedankt!!! Liefs, anoniem

  Reactie
  #2

  "1 hij is niet in mij klaargekomen 2 ik slik de pil helemaal goed 3 ik heb al twee tests gedaan (van Kruidvat, 2 voor 5 euro) en beide waren negatief 4 ik ben gewoon ongesteld geweest sinds de seks." En waarom denk je dan toch dat je zwanger zou zijn? Doe opgezette buik zal ongetwijfeld een andere oorzaak hebben. Bovendien is het zo dat ls het van een zwangerschap zou zijn, je toch al een par maanden zwanger zou moeten zijn. En dan menstrueer je dus niet meer

  Reactie
  #3

  Gebruik van de pil onderdrukt je eisprong, bevordert oestrogeendominantie, werkt verhogend op het cortisol en zorgtĀ  voor verliezen aan vitaminen, mineralen en andere stoffen. Zoek maar eens op over oestrogeendominantie en wat de pil allemaal voor vervelends doet met je lichaam. Niet vreemd dat je dan klachten krijgt.

  Reactie
Reageer op: Zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief