morning after pil vraagjes

  • #1

    Heeft iemand ervaring met morning after pil?
    heb er vandaag 1 bij de dokter gehaald, omdat ik met mijn stomme kop me verteld heb in de dagen met betrekking tot de nuva ring!
    nu ben ik binnen de 2 dgn na geslachtsgemeenschap naar de dokter gegaan ermee, en de m.a pil gekregen.
    zijn er mensen die toch ondanks die pil zwanger zijn geworden? kan iemand mij ervaringen delen?
    ik ben benieuwd. zit toch wel een beetje in de stress.
    Groetjes K

    Reageer
    #2

    heeft echt niemand hiermee te maken gehad????
    gr K

    Reageer
    #3

    Ik ben zondag nog ongesteld geweest (in mijn stopweek) van maandag tot zondag. En ben maandag weer begonnen met de pil. Nu heb ik gisteravond (woensdagavond) seks gehad zonder condoom. Kan ik het beste een morning afterpil halen of beschermt de pil mij al na zo'n korte tijd?

    De seks is buiten mijn stopweek geweest. Zoals ik zeg had ik vorige week maandag tot zondag mijn stopweek. Zondag/ Zaterdagavond is de laatste keer geweest dat ik tekenen van directe ongesteldheid had. En ben ik sinds afgelopen maandag weer aan de pil, nu heb ik woensdagavond seks gehad zonder condoom en wil weten of hier consequenties aan zitten en ik eventueel de morning afterpil moet halen. Op internet lees ik namelijk verschillende dingen als dat je niet de eerste week beschermt bent..

    Reageer
    #4

    @Manon

    In de bijsluiter van je pil kun je terug vinden dat je in de stopweek gewoon beschermd bent.
    Die 7 dagen gelden alleen als je op een willekeurige dag, dus niet de eerste dag van je menstruatie, voor het eerst met de pil start.

    Reageer
Reageer op: morning after pil vraagjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief